TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,4246 %-0,15
EUR 34,6533 %-0,66
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,3409 %-0,56
Logo
Anasayfa Hisse Önerileri JPMorgan Ülker Bisküvi (ULKER) 2024 Hisse Hedef Fiyat Açıkladı

JPMorgan Ülker Bisküvi (ULKER) 2024 Hisse Hedef Fiyat Açıkladı

Ülker Bisküvi Sanayi A.Ş. (ULKER) son bilanço açıklamasının ardından aracı kurumlar, hisse senedi için hedef fiyat ve araştırma raporları yayımlamaya devam ediyor.

Yayınlanma:
JPMorgan Ülker Bisküvi (ULKER) 2024 Hisse Hedef Fiyat Açıkladı

Ülker Bisküvi Sanayi A.Ş. (ULKER) bilançosu sonrasında aracı kurumlar, hisse senedi için araştırma raporları ve hedef fiyat açıklamalarına devam ediyor.

JPMorgan, 15 Aralık’ta yaptığı açıklamada Ülker Bisküvi için hedef fiyatını 38 TL’den 110 TL’ye yükselterek, tavsiyesini “nötr” olarak sürdürdü.

jpmorgan-ulker-biskuvi-ulker-2024-hisse-hedef-fiyat-acikladi

ULKER için hedef fiyat 110 TL’ye yükseldi

Son günlerde yapılan 7 hedef fiyat açıklamasının ardından bir kurum daha ULKER için hedef fiyatını belirledi ve böylelikle bilanço sonrası hedef fiyat açıklayan kurum sayısı 8’e yükseldi.

Yapılan değerlendirmeler ve hedef fiyat açıklamaları, yatırımcılar için ULKER hisse senediyle ilgili değerli bir perspektif sunmaktadır.

Bu durum, piyasadaki hareketlilik ve yatırım stratejileri açısından önemli bilgiler sağlamaktadır. JPMorgan’ın ULKER için yaptığı hedef fiyat güncellemesi, yatırımcıların kararlarını şekillendirmede etkili olabilir.

Kurum JPMorgan
Hedef Fiyat 110 TL
Son Fiyat 80.55 TL
Tavsiye Nötr
Prim Potansiyeli Yüzde 36.56
Açıklanma Tarihi 15 Aralık 2023

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz