TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Kimpur Yeni Şirketiyle Birleşik Krallık Pazarındaki Varlığını Güçlendiriyor

Kimpur Yeni Şirketiyle Birleşik Krallık Pazarındaki Varlığını Güçlendiriyor

Kimpur, yeni şirketi Kimpur UK Limited ile Birleşik Krallık pazarında güçleniyor.

Yayınlanma:
Kimpur Yeni Şirketiyle Birleşik Krallık Pazarındaki Varlığını Güçlendiriyor

Borsadaki hareketliliğini sürdüren Kimpur-Kimteks Poliüretan Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yaptığı açıklama ile yeni şirket kuruluşunu tamamladığını duyurdu. Geçen hafta artan işlem hacmiyle dikkat çeken şirket, Birleşik Krallık’ta güçlenmek ve ihracat örgütlenmesini artırmak amacıyla yeni bir şirket kurma kararı almıştı.

KAP bildirisinde, Kimpur’un yüzde 100 sermayesine sahip olduğu Birleşik Krallık’taki yeni şirketin, Kimpur UK Limited unvanını taşıdığı belirtildi. Şirket, 22 Ocak 2024 itibarıyla kuruluş işlemlerini tamamladığını ve bu adımla Birleşik Krallık’taki varlığını daha da güçlendirdiğini açıkladı.

kimpur-yeni-sirketiyle-birlesik-krallik-pazarindaki-varligini-guclendiriyor

KIMPUR hisseleri yükselişe geçti

Borsada KMPUR koduyla işlem gören şirket hissesi, BİST 100 endeksi içinde yer alıyor ve yatırımcısına geçen yıl yüzde 22,84 oranında kazanç sağladı.

Haftalık bazda yüzde 13,25 artış kaydeden hisse, bugün itibarıyla yüzde 4,93’lük bir artışla 68,15 liradan işlem gördü.

Şirketin hisse değeri bir yıllık süreç içinde en yüksek 98,55 liraya ulaşırken, en düşük değeri ise 33,53 lira olarak kaydedildi.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz