TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Kuzey Boru Hisseleri Yatırımcıları Şaşırttı

Kuzey Boru Hisseleri Yatırımcıları Şaşırttı

Kuzey Boru A.Ş. hisseleri, Aralık ayında gerçekleşen halka arz sonrasında gösterdiği güçlü performansın ardından, son günlerde alınan emir paketi tedbiri ve diğer kısıtlamalarla önemli bir düşüş yaşadı.

Yayınlanma:
Kuzey Boru Hisseleri Yatırımcıları Şaşırttı

Borsa İstanbul, 2023’ü kan kaybıyla tamamlarken, Aralık ayında halka arz olan ve yeni yılda gösterdiği güçlü performansla dikkat çeken Kuzey Boru A.Ş. (KBORU) hisseleri, son günlerde aldığı emir paketi tedbiri nedeniyle tersine bir yöne evriliyor.

Bu ay içinde yüzde 300’e yakın bir artış gösteren KBORU hisseleri, dünkü emir paketi tedbiri ile önemli bir düşüş yaşadı. Şubat ayının başında açılıştaki tavana koşan hisseler, Ocak ayının son günlerinde yaşanan artışın ardından devre kesici uygulamalarıyla tabana indi.

kuzey-boru-hisseleri-yatirimcilari-sasirtti

Kuzey Boru yüzde 300 yükselişin ardından çakıldı

Kuzey Boru, sektöründe aldığı işlerle öne çıkmış ve 11 Ocak’ta 3 yeni sözleşme duyurduktan sonra 25 Ocak’ta 121 milyon TL’lik satış sözleşmesini paylaşmıştı.

Halka arzına 3,4 milyon yatırımcı çeken Kuzey Boru, başlangıçta kayıplarını silmeye odaklanmış ve son bir haftada yüzde 40’ın üzerinde artış yaşamıştı. Ancak, emir paketi tedbiri ve diğer kısıtlamaların etkisiyle hisseler bugün kayda değer bir düşüşle 151,1 TL seviyesine geriledi.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz