TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,1999 %0,01
EUR 35,0409 %0,13
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,9332 %0,10
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri MasterCard ve Dubai İslamic Bank Ortaklığı

MasterCard ve Dubai İslamic Bank Ortaklığı

Mastercard ve Dubai İslamic Bank ortaklığı ile büyük strateji! Gerçekleşen ortaklık ile birlikte inovasyon odaklı bir süreç başlıyor.

Güncelleme: 23:00 - 13.11.2023
MasterCard ve Dubai İslamic Bank Ortaklığı

Mastercard ve Dubai Islamic Bank, sınır ötesi ödemelerde devrim yaratmayı hedefleyen yeni bir ortaklık başlattı. Bu ortaklık, eşler arası ve işletmeler arası işlemleri kapsayan bir hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Bugün duyurulan hizmet, müşterilere garantili döviz kurları ve kesintisiz transferler sağlamak için Mastercard’ın Sınır Ötesi Hizmetlerini kullanmakta. Ortaklık, sınır ötesi ödemelerde yaşanan zorlukları ve masrafları azaltmayı hedeflemektedir. Müşteriler, bu hizmet sayesinde döviz kurlarından etkilenmeden, tam değerlerini transfer edebileceklerdir. Ayrıca kesinti olmaksızın ve tam güvence altında ödemelerini gerçekleştirebileceklerdir.

İşletmelerin ve bireylerin uluslararası ticaret ve işlemlerde daha verimli bir şekilde hareket etmelerine olanak tanıyacaktır. Müşteriler, Mastercard’ın güvenilir ve güvenlikli ödeme altyapısından faydalanırken, Dubai Islamic Bank’ın finansal uzmanlığından yararlanabilecekler.

İnovasyon Odaklı İşbirliği Başlatıyor

Dubai Islamic Bank uluslararası havale alanında inovasyon odaklı bir iş girişimi olan stratejik bir işbirliği başlattı. Banka, müşterilerine sunduğu hizmetlerin geliştirilmesini hedefleyen bu işbirliği ile artık dijital kanallar aracılığıyla gerçek zamanlı havale işlemlerini 40’tan fazla ülkede sağlayabilecek. DIB Grup CEO’su Dr. Adnan Chilwan, bu işbirliğinin bankanın Mastercard’ın küresel uzmanlığıyla birlikte eksiksiz bir ödeme altyapısı oluşturma misyonuyla uyumlu olduğunu ifade etti.

Hizmet küresel banka hesaplarının %95’ine ve özellikle bankasız nüfus için faydalı olan yaklaşık 350.000 nakit alım noktasına ulaşmayı hedefliyor. İnovatif işbirliği, finansal ihtiyaçlarını hızlı ve güvenilir bir şekilde karşılamak isteyen müşterilere büyük kolaylık sağlayacak. Hem hızlı bir şekilde, hem de güvenilir bir şekilde gerçekleştirebilecekleri gerçek zamanlı havale işlemleri, müşterilerin acil finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olacak.

Hızlı ve Güvenli Para Transferi

Mastercard, Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Başkanı Dimitrios Dosis, şirketin uluslararası para transferlerinde hızlı, güvenli ve uygun maliyetli çözümler sunma taahhüdünü vurguladı. Müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla kullanıcılar artık gerçek zamanlı işlem durumu takibi yaparak transfer sürecinde daha fazla şeffaflık sağlayabilecekler.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz