TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Mavi Giyim (MAVI) İçin Burgan Yatırım Hedef Fiyat Belirledi!

Mavi Giyim (MAVI) İçin Burgan Yatırım Hedef Fiyat Belirledi!

Burgan Yatırım tarafından paylaşılan rapor, Türkiye perakende ticaret sektörünü ve Mavi Giyim (MAVI) performansını ele alıyor. Eylül ayındaki perakende ticaret hacmindeki büyüme, sektörde etkili olan faktörler ve MAVI'nin gelecek beklentileri raporda detaylı bir şekilde incelenmiştir.

Yayınlanma:
Mavi Giyim (MAVI) İçin Burgan Yatırım Hedef Fiyat Belirledi!

Burgan Yatırım, Türkiye perakende ticaret sektörü ve Mavi Giyim (MAVI) hakkında kapsamlı bir rapor paylaştı.

Raporda, Türkiye perakende ticaret sektöründeki büyüme, sektöre etki eden faktörler ve MAVI’nin performansı detaylı bir şekilde ele alındı. Burgan Yatırım’ın MAVI için yaptığı analizlere göre, şirketin hisseleri için yüzde 62’lik bir potansiyel öngörüldü.

mavi-giyim-mavi-icin-burgan-yatirim-hedef-fiyat-belirledi

Burgan Yatırım MAVI hisse hedef fiyatı belirledi

Rapora göre, Eylül ayında Türkiye perakende ticaret hacim endeksi yıllık bazda yüzde 13,8 büyüme kaydetmiş, ancak aylık bazda yüzde 0,7 daralma göstermiştir. Tekstil, giyim ve ayakkabı sektörünün yıllık bazda yüzde 4,1, aylık bazda yüzde 0,4 artış gösterdiği belirtilmiştir.

Sıkılaşma süreci ve faiz oranlarındaki artışın özellikle lüks tüketimi etkilediği ve zorunlu harcamalara olan etkisinin sınırlı olmasının beklendiği ifade edilmiştir.

MAVI için 12 aylık hedef fiyat 124 TL olarak açıklandı

Burgan Yatırım, MAVI için 12 aylık hedef fiyatını 164 TL olarak belirlemiş ve hisse için “al” ve “endeks üstü getiri” tavsiyesinde bulunmuştur.

Şirketin hasılat marjlarına dair yapılan değerlendirmeler de raporda yer almıştır. 2021 ve 2022 yıllarında yüzde 27 ve yüzde 21 olarak gerçekleşen hasılat marjının, 2024 yılında yüzde 14’e ulaşması öngörülmüştür.

Mavi Giyim’in hisseleri 1 Aralık itibarıyla yüzde 0,5 artışla 102 TL’den işlem görmektedir. Haftalık, aylık ve yıllık bazda hissede görülen artışlar da raporda detaylı bir şekilde yer almaktadır. Önceki hedef fiyat tahminleri ve analizler de raporun genel içeriğini oluşturmaktadır.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz