TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,1994 %0,01
EUR 35,0425 %0,13
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,9118 %0,04
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Mia Teknoloji (MIATK) %1200 Bedelsiz Verecek! SPK Onayladı

Mia Teknoloji (MIATK) %1200 Bedelsiz Verecek! SPK Onayladı

Mia Teknoloji (MIATK) bedelsiz sermaye artırımı SPK tarafından onay aldı. Mia Teknoloji (MIATK) %1200 bedelsiz bölünme oranıyla rekor seviyede artırım gerçekleştirecek.

Yayınlanma:
Mia Teknoloji (MIATK) %1200 Bedelsiz Verecek! SPK Onayladı

Borsa İstanbul’un önemli şirketlerinden Mia Teknoloji’nin (MIATK), bedelsiz sermaye arttırımı onaylandı. SPK tarafından yapılan açıklamada, şirketin 456 milyon TL değerindeki bedelsiz sermaye artırımı yapacağı duyuruldu.

SPK’nın resmi bülteninde yer alan bilgilere göre, Mia Teknoloji’nin başvurusu onaylandı. Şirket, mevcut sermayesini 38 Milyon TL’den başlayarak 456 Milyon TL artırarak toplamda 494 Milyon TL’ye çıkaracak. Sermaye arttırımının kaynağı ise Mia Teknoloji kaynakları üzerinden sağlanacak.

Bu gelişmeyle birlikte Haziran ayından itibaren SPK tarafından uzun bir bekleyişin ardından gelen onaylama, MIATK hissesinde güveni pekiştirmeyi sağlayan önemli bir adım oldu. Yer aldığı sektörlerde hedefe ulaşma amacıyla gerçekleştirilen sermaye artırımıyla inovasyon ve teknolojilerine yönelik vizyonu daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

Mia Teknoloji (MIATK) Yüzde Kaç Bedelsiz Verecek?

Mia Teknoloji (MIATK) %1200 bedelsiz sermaye artırımı gerçekleştirecek. Resmi onaylamanın duyurulmasının ardından şirketin vereceği bedelsiz oranı yatırımcıların uzun süren beklentisinin ardından netleşti.

Mia Teknoloji (MIATK) Hissesi Ne Zaman Bölünecek?

Mia Teknoloji (MIATK) için verilen bedelsiz sermaye artırımı için tarih henüz netleşmedi.

 

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz