TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri NETAŞ Türk Telekom İle Yeni Anlaşmalar İmzaladı

NETAŞ Türk Telekom İle Yeni Anlaşmalar İmzaladı

Borsa İstanbul'da yükselen BİST 100 endeksiyle birlikte Netaş Telekomünikasyon A.Ş. (NETAS), Türk Telekomünikasyon A.Ş.'den alınan HGW Wifi5 ve Wifi6 modem siparişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden duyurdu.

Yayınlanma:
NETAŞ Türk Telekom İle Yeni Anlaşmalar İmzaladı

Borsa İstanbul’daki yükseliş trendi devam ederken, şirketler yeni iş anlaşmalarıyla değerlerini artırmaya devam ediyor.

Netaş Telekomünikasyon A.Ş. (NETAS), bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden Türk Telekomünikasyon A.Ş.’den HGW Wifi5 ve 6 Modem Siparişleri aldığına dair bir bildiri paylaştı.

netas-turk-telekom-ile-yeni-anlasmalar-imzaladi

NETAS hisseleri yüzde 1,55 artış gösterdi

Türk Telekom’den alınan HGW Wifi5 modem siparişinin tutarı 1 milyon 345 bin dolar, HGW Wifi6 modem siparişinin tutarı ise 5 milyon 478 bin dolar olarak belirtildi.

NETAS’ın Borsa İstanbul’da “NETAS” koduyla işlem gören hisse senedi, yatırımcısına yıllık bazda yüzde 167,97 oranında kazanç sağladı.

Ayrıca, NETAS payları bugün TSİ 12.39 itibarıyla yüzde 1,55 artışla 68,95 liradan işlem gördü. NETAS hisseleri, son bir yıllık süreçte en yüksek 70,80 lirayı test ederken, en düşük seviye olarak 19,90 lirayı görmüştü.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz