TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2001 %0,01
EUR 35,0382 %0,12
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,9089 %0,04
Logo
Anasayfa Borsa OTKAR Hedef Fiyat 2024 Tahminleri

OTKAR Hedef Fiyat 2024 Tahminleri

BİST’in en büyük otomotiv şirketlerinden biri olan OTKAR hedef fiyat 2024 ön görüleri aracı kurumlar tarafından açıklanıyor; inceleyelim…

Yayınlanma:
OTKAR Hedef Fiyat 2024 Tahminleri

Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi A.Ş güncel olarak 50 milyar TL’lik piyasa değeri ile Borsa İstanbul’un en değerli otomotiv firmaları arasında yer alıyor. Güçlü bilançosu ile dikkat çeken Otokar için aracı kurumlar düzenli aralıklarla inceleme ve analiz raporları yayımlamayı sürdürüyor. Peki gelecek yıl için OTKAR ön görüleri ne durumda?

Aracı Kurumların OTKAR Hedef Fiyat 2024 Beklentileri

Borsa İstanbul da aracılık faaliyetleri yürüten 5 kurumun OTKAR için beklentileri 439 TL ile 642 TL aralığında değişiyor. Son olarak OTKAR ön görüsünü açıklayan Gedik Yatırım ile göz atmaya başlayalım…

Gedik Yatırım 2024 OTKAR Hedef Fiyat Beklentisi Kaç TL?

2023 yılının son günlerine girilirken Gedik Yatırım, Otokar için hedef fiyatını 580 TL olarak açıkladı ve tavsiyesini de “endeks üstü getiri” olarak devam ettirdi.

En güncel borsa, hisse ve halka arz haberleri için de buraya göz atabilirsiniz.

Ziraat Yatırım 2024 OTKAR Hedef Fiyat Ön Görüsü Ne Kadar?

Otokar payları için hedef fiyatını 357,3 TL seviyesinden 439,2 TL düzeyine yukarı yönlü revize eden Ziraat Yatırım, tavsiyesini ise “ekle” olarak devam ettirdi.

2024 OTKAR Hedef Fiyat

2024 OTKAR Hedef Fiyat

İş Yatırım 2024 OTKAR Hedef Fiyat Tahmini Kaç Lira?

OTKAR hisse için İş Yatırım’ın geçtiğimiz Ekim ayında gelecek yıl ön görüsü ise 441 TL ve tavsiyesi de “tut” olarak açıklandı.

Ak Yatırım 2024 OTKAR Hedef Fiyat Beklentisi Ne Kadar?

Önemli aracı kurumlardan Ak Yatırım, OTKAR payları için en yüksek beklentiyi açıkladı. Otokar hissesi için Ak Yatırım hedef fiyatı 642 TL ve görüşü de “endeks üstü getiri” şeklinde.

OYAK Yatırım 2024 OTKAR Hedef Fiyat Öngörüsü Kaç TL?

OYAK Yatırım, OTKAR hissesi için hedef fiyatını 350 TL noktasından 514 TL düzeyine yükseltti ve tavsiyesini de “endekse paralel getiri” olarak devam ettirdi.

OTKAR Hisse Ne Durumda?

OTKAR Hisse Ne Durumda?

OTKAR Hisse Ne Durumda?

Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi A.Ş 22 Aralık Cuma günü seans ortası itibariyle 414 TL civarından işlem görmekte. Hissenin son 1 haftada kaybı yüzde 5,5 ve son 1 ayda da yüzde 3,5 dolayında oldu. Buna mukabil yatırımcısına son 6 ayda yüzde 125 getiri sağlayan hissenin son 1 yıldaki prim oranı ise yüzde 111 oldu.

OTKAR KAP

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz