TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,0733 %0,14
EUR 34,7473 %0,18
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,5947 %0,30
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Panora Gayrimenkul (PAGYO) Milyonluk Teklifte Bulundu

Panora Gayrimenkul (PAGYO) Milyonluk Teklifte Bulundu

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Dikmen Mahallesi'nde bulunan taşınmazın özelleştirme ihalesinde en yüksek teklifi vererek birinci oldu.

Yayınlanma:
Panora Gayrimenkul (PAGYO) Milyonluk Teklifte Bulundu

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Ankara’nın Çankaya ilçesindeki Dikmen Mahallesi’nde bulunan 16128 ada 22 parsel numaralı taşınmazın özelleştirilmesi ihalesinde en yüksek teklifi vererek birinci olduğunu Kamu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurdu.

Şirketin ihale kapsamında pazarlık görüşmelerinde 740.000.000 TL ile birinci olduğu belirtildi. Bu teklifin 4046 sayılı Kanun ve ilgili diğer mevzuat kapsamında ilgili makamların onayına sunulacağı kamuoyuna duyuruldu.

18 Kasım 2023 tarihli ve 32373 sayılı Resmi Gazete‘de, şirketin en yüksek teklifi veren olarak belirlendiği ve ihale konusu taşınmazın satış işleminin onaylandığına dair 7830 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı yayınlandığı açıklandı. Şirket, konuyla ilgili gelişmelerin ivedilikle kamuoyuna duyurulacağını belirtti.

panora-gayrimenkul-pagyo-milyonluk-teklifte-bulundu

Panora Gayrimenkul (PAGYO) 740 milyon TL teklifle birinci oldu

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (PAGYO) kodlu hisseleri, bu hafta içinde en yüksek 39,86 TL‘yi gördükten sonra haftanın kapanışını 36,36 TL‘den yaptı.

Yatırımcısına haftalık bazda yüzde 5,16, aylık bazda yüzde 0,11 değer kaybettiren şirketin hisseleri, yıllık bazda ise yüzde 70‘den fazla kazandırdı. Şirketin hisse senetleri, yılın en yüksek seviyesi olan 48,73 TL‘ye henüz ulaşamadı.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz