TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,1959 %-0,01
EUR 35,0136 %0,05
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,9660 %0,19
Logo
Anasayfa Hisse Önerileri Tav Havalimanları (TAVHL) Hisse Değerlendirmesi – Hisse Hedef Fiyat

Tav Havalimanları (TAVHL) Hisse Değerlendirmesi – Hisse Hedef Fiyat

Yatırımcılar, aracı kurumların güncellediği hisse hedef fiyatlarına odaklanarak gelecek adımlarını planlıyor. Ak Yatırım, İş Yatırım ve Vakıf Yatırım gibi kurumlar, TAV Havalimanları (TAVHL) için 2024 hedef fiyatlarını güncelledi.

Yayınlanma:
Tav Havalimanları (TAVHL) Hisse Değerlendirmesi – Hisse Hedef Fiyat

Hisse senetlerinde bir süredir İsrail-Filistin savaşlarının etkisi sürüyordu. Özellikle Türkiye borsası jeopolitik konumu nedeniyle olaylardan direkt etki gördü. Böylece borsa 3 aylık ortalamada yüzde 2‘lik bir düşüş gösterdi.

Günün son günü olan Cuma günü ise çeşitli şirketlerin bilançolarını olumlu açıklaması dolayısıyla Borsa İstanbul yüzde 0.93 değerinde yükselişe geçti.

BIST 100 endeksi Cuma gününü yüzde 0.93 değer artışıyla 7.853 puandan kapattı. Aracı kurumlardan ve analistlerden gelen yorumlar doğrultusunda bir tepki alımı görülebilmesi için 7.700 üzeri kapanışlar bekleniyor. Bu sebeple Cuma günkü 7.800 puanın üzerindeki kapanış piyasaya olumlu bir hava verdi.

Ekim ayı itibariyle büyük bir düşüş görülen BIST 100 endeksinin Kasım ayında nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor. Bu süreçte yatırımcılar gözlerini aracı kurumların açıkladıkları hisse bazlı hedef fiyat tablolarına dikti. Yakın zamanda pek çok aracı kurum hedef fiyatlarını güncelledi.

tav-havalimanlari-tavhl-hisse-degerlendirmesi-hisse-hedef-fiyat

TAV Havalimanları (TAVHL) Hisse Hedef Fiyat 2024

5 aracı kurum hedef fiyatlarını güncellerken, TAV Havalimanları’na da yer verdi. Böylece 2024 yılında hisse hakkındaki tahminler alındı.

Yatırımcılar olarak yine de bunların teknik analizle ortaya çıkmış bir tahmin olduğunu ve çeşitli manipülasyonlar neticesinde tahminlerin değişebileceğini unutmamak gerekiyor.

TAV Havalimanları (TAVHL) için hisse hedef fiyat güncelleyen aracı kurumlar arasında Ak Yatırım, İş Yatırım ve Vakıf Yatırım da yer aldı. En fazla kazanç potansiyelini veren aracı kurum ise Ak Yatırım oldu.

TAV Havalimanları (TAVHL) için çeşitli aracı kurumlardan gelen hedef listeleri ise şu şekildeydi:

Aracı Kurum Hedef Fiyat Kar Potansiyeli
1 Ak Yatırım 220 TL Yüzde 88,03
2 İş Yatırım 208,40 TL Yüzde 78,11
3 Vakıf Yatırım 198,65 TL Yüzde 69,78
4 Ata Yatırım 194,77 TL Yüzde 66,47
5 Şeker Yatırım 193,30 TL Yüzde 65,21

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz