TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Pegasus Hava Taşımacılığı Silikon Vadisi’nde Şirket Kurdu

Pegasus Hava Taşımacılığı Silikon Vadisi’nde Şirket Kurdu

Pegasus Hava Taşımacılığı, yurt dışındaki faaliyetlerini genişletmek amacıyla Amerika Birleşik Devletleri'nde yeni bir şirket kurdu.

Yayınlanma:
Pegasus Hava Taşımacılığı Silikon Vadisi’nde Şirket Kurdu

Pegasus Hava Taşımacılığı, global pazardaki etkinliğini artırmak ve inovasyon alanındaki liderliğini pekiştirmek üzere Amerika Birleşik Devletleri’nde yeni bir şirket kurdu.

Silikon Vadisi’nde faaliyet gösterecek olan Pegasus Airlines Innovation Lab, Inc, 28 Aralık 2023 tarihinde Delaware Eyaleti’nde resmi olarak kuruldu.

Pegasus, bu adımıyla hava yolu taşımacılığında uygulanabilir teknoloji ve yazılım çözümleri konusunda öncü olmayı hedefliyor.

pegasus-hava-tasimaciligi-silikon-vadisinde-sirket-kurdu

Pegasus Airlines Inovation Lab resmi olarak kuruldu

Kurumsal bir açıklama üzerinden duyurulan habere göre, Pegasus Airlines Innovation Lab, Inc şirketi, Pegasus Hava Taşımacılığı’nın yüzde 100 iştiraki oluyor.

Şirketin sermayesinin 150 bin dolar olduğu belirtilirken, faaliyetlerine dair detaylar da paylaşıldı.

Yeni şirket, hava yolu taşımacılığında uygulanabilir teknoloji ve yazılım çözümlerini araştırmak, geliştirmek ve işbirliği fırsatlarını değerlendirmek amacıyla faaliyet gösteriyor.

Pegasus Hava Taşımacılığı, ‘Türkiye’nin Dijital Havayolu’ vizyonu doğrultusunda misafirlerin seyahat deneyimini ve çalışanların iş süreçlerini daha kolay, tutarlı ve verimli hale getirmeye yönelik bu adımın, şirketin küresel düzeydeki etkisini artırmasını bekliyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz