TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Reeder Teknoloji Türkiye Genelinde Mağazalarını Artırıyor

Reeder Teknoloji Türkiye Genelinde Mağazalarını Artırıyor

Reeder Teknoloji Sanayi ve Ticaret (REEDR), bağlı ortaklığı Reeder Elektronik Akademi ve Mağazacılık Ticaret A.Ş. ile gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu toplantısı sonucunda, 2024 yılı sonuna kadar Türkiye genelinde 100 yeni ReeDükkan Satış Mağazası açma kararı aldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurdu.

Yayınlanma:
Reeder Teknoloji Türkiye Genelinde Mağazalarını Artırıyor

Reeder Teknoloji Sanayi ve Ticaret (REEDR), bağlı ortaklığı Reeder Elektronik Akademi ve Mağazacılık Ticaret A.Ş. ile gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu toplantısında, Türkiye genelinde 2024 yılı sonuna kadar 100 yeni ReeDükkan Satış Mağazası açma kararı aldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurdu.

Şirket, bu mağazalarda sunulan ürün çeşitliliğini artırarak müşterilere daha geniş bir ürün yelpazesi sunmayı hedefliyor.

reeder-teknoloji-turkiye-genelinde-magazalarini-artiriyor

REEDR hisseleri aylık bazda yüzde 8,3 arttı

Açılacak yeni alışveriş merkezleri ve olası değişikliklerle ilgili yatırımcıları düzenli olarak bilgilendireceği açıklamada yer aldı.

REEDR hisseleri, halka arz tarihinden bu yana değer kazanarak haftalık yüzde 10, aylık ise yüzde 8,3 oranında artış gösterdi.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz