TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2462 %0,02
EUR 34,8207 %0,47
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,3867 %0,27
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Sasa Polyester Hisselerinde Dalgalanma Yaşanıyor!

Sasa Polyester Hisselerinde Dalgalanma Yaşanıyor!

Sasa Polyester hisselerindeki belirsizlik devam ediyor. Erdemoğlu Holding'in SASA'nın çıkarılmış sermayesinin yüzde 2,5'ine denk gelen 135 milyon adet pay satışını duyurması, dün akşamki kapanışını 47,8 liradan yapan hisseleri 43,65 liraya kadar çekti.

Yayınlanma:
Sasa Polyester Hisselerinde Dalgalanma Yaşanıyor!

Sasa Polyester hisselerindeki belirsizlik devam ediyor. Şirketin resmi sayfasından ve Kamuyu Aydınlatma Platformu’ndan yapılan pay satışı açıklamaları, yatırımcılar arasında büyük dalgalanmalara neden oldu.

Erdemoğlu Holding, SASA’nın çıkarılmış sermayesinin yüzde 2,5’ine denk gelen 135 milyon adet pay satışını duyurarak, benzer bir adımı Eylül ayında atmıştı.

sasa-polyester-hisselerinde-dalgalanma-yasaniyor

Sasa Polyester için 135 milyon adet pay satışı oldu

SASA hisseleri, dün akşamki kapanışını 47,8 liradan yapmıştı. Ancak bu sabah duyurulan pay satışı haberiyle birlikte hisseler 45 liradan açıldı ve 43,65 liraya kadar geriledi.

Saat 10.49 itibariyle yüzde 7,62’lik bir düşüşle 44,14 liradan işlem gören hisseler, gün içinde yüzde 8,50’ye kadar varan kayıplara ulaştı. Bu gelişmelerle birlikte haftalık bazda düşüş oranı yüzde 16’ya yaklaştı.

BIST 100 endeksinde ağırlığı en yüksek şirketlerden biri olan SASA’nın aylık kaybı yüzde 0,68, yıllık kaybı ise yüzde 19’u gösteriyor.

Hissenin yıllık bazda gördüğü en düşük fiyat 38,65 lira iken, en yüksek fiyat ise 70 lira olarak kaydedilmişti. Yatırımcılar, şirketin gelecekteki adımlarını ve hisse performansını yakından izlemeye devam ediyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz