TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,3014 %0,08
EUR 34,9687 %0,46
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,6644 %0,37
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Hisse Senedi Düşüşünde Sanica Isı (SNICA) Ürün Satış Sözleşmesi İmzaladı

Hisse Senedi Düşüşünde Sanica Isı (SNICA) Ürün Satış Sözleşmesi İmzaladı

Sanica Isı (SNICA) hisselerindeki düşüş eğilimine rağmen, şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı ürün satış sözleşmesi açıklamasının ardından kısmi bir toparlanma yaşandı. Ancak, Sanica Isı hisseleri hala düşüş trendini sürdürüyor.

Yayınlanma:
Hisse Senedi Düşüşünde Sanica Isı (SNICA) Ürün Satış Sözleşmesi İmzaladı

Borsa yeni haftaya düşüş baskısıyla başlarken, negatif bir seyir izleyen Sanica Isı (SNICA) hisseleri, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan ürün satış sözleşmesi duyurusu sonrasında bir miktar toparlanma yaşadı. Ancak, hisselerdeki düşüş eğilimi devam ediyor.

Sanica Isı, KAP’a yaptığı açıklamada, Türkiye’deki mevcut bayilerle gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde 15,7 milyon liralık ürün satış sözleşmelerinin imzalandığını duyurdu.

hisse-senedi-dususunde-sanica-isi-snica-urun-satis-sozlesmesi-imzaladi

Sanica Isı (SNICA) 11,5 milyon liralık sözleşme imzaladı

Samsun bayisi ile üst yapı boru ve radyatör ürünlerinin satışı için 11,5 milyon liralık, Batman bayisi ile üst yapı boru ürünleri satışı için 4,2 milyon liralık sözleşme imzalandı. Bu açıklama sonrasında hisselerde kısmi bir toparlanma yaşanırken, düşüş eğilimi sürdü.

Sanica Isı hisseleri, 24 Kasım 2022’de borsada işlem görmeye başladıktan sonra kısa süre içinde yüksek bir değere ulaştı. Ancak daha sonra sert bir düşüş yaşayarak değer kaybetti.

Mayıs rallisiyle güçlenen hisseler, 3 Ekim 2023 tarihinde tüm zamanların zirvesini gördü. Ardından yeniden gerileyen hisseler, borsadaki ilk yılını yüzde 20’den fazla kayıpla tamamladı. Düşüş eğilimi devam ederken, haftalık bazda yüzde 10’a ve aylık bazda yüzde 7’ye yakın kayıplar yaşanıyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz