TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,1947 %-0,01
EUR 34,9960 %0,00
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,9164 %0,07
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Yapı Kredi Portföyünden Coca-Cola’yı Çıkardı

Yapı Kredi Portföyünden Coca-Cola’yı Çıkardı

YapıKredi Yatırım, 2024 Hisse Senedi Görünümü raporunu paylaştı ve model portföyündeki beğenilen hisseleri sıraladı.

Yayınlanma:
Yapı Kredi Portföyünden Coca-Cola’yı Çıkardı

YapıKredi Yatırım, 2024 Hisse Senedi Görünümü raporunu yayımlayarak, model portföyündeki hisselere dair önemli değerlendirmelerde bulundu.

Rapora göre, 2024 yılında model portföyünün nominal getiri oranının yüzde 9,6 olması bekleniyor.

YapıKredi’nin en beğendiği hisseler arasında Akbank, TSKB, BIM, Türk Havayolları, Şok Marketler, AG Anadolu Grubu Holding, Aksigorta, Aksa Enerji, Mavi Giyim ve Türk Telekom yer alıyor.

yapi-kredi-portfoyunden-coca-colayi-cikardi

Yapı Kredi Yatırım 2024 Hisse Senedi Görünümünü yayınladı

Akbank, güçlü özkaynak kârlılığı ve sermaye oranlarıyla model portföyde yer alırken, TSKB’nin 2024’te en yüksek özkaynak kârlılığına sahip olması öngörülmüş ve hedef fiyatı 11 lira olarak belirlenmiştir.

BIM Birleşik Mağazalar, güçlü hisse performansı ve enflasyonist ortamın etkisiyle mağaza alanını genişletmesi nedeniyle öne çıkmaktadır. Şirketin hedef fiyatı ise 510 lira olarak teyit edilmiştir.

Türk Havayolları’nın 2024 hedef fiyatı 400 lira olarak kaydedilmişken, Şok Marketler, destekleyici enflasyon görünümü ve müşteri talebiyle dikkat çekmekte, hisse senedinin güçlü performansının devamı öngörülmektedir.

Yatırımcısına yıllık yüzde 132,61 kazandıran Şok Marketler’in bugünkü değeri 56,4 lira olarak görülmektedir.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz