TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Frigo-Pak Sermaye Artırımı Detaylarını KAP’ta Paylaştı

Frigo-Pak Sermaye Artırımı Detaylarını KAP’ta Paylaştı

Frigo-Pak Gıda Maddeleri, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda duyurduğu sermaye artırımı detaylarına göre, AG Girişim Holding A.Ş. tarafından taahhüt edilen 150 milyon lira karşılığında gerçekleşen pay satışının tamamlanma tarihi ve hisse senedi performansı paylaşıldı.

Yayınlanma:
Frigo-Pak Sermaye Artırımı Detaylarını KAP’ta Paylaştı

Haziran 2023’te tahsisli sermaye artışı kararı alan Frigo-Pak Gıda Maddeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., sermaye artırımına ilişkin önemli bir adım attı.

Şirket, bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden sermaye artırımı ile ilgili detayları paylaştı.

Söz konusu artışa ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onay verilmiş ve 21 Aralık 2023 tarihinde karar resmiyet kazanmıştı.

frigo-pak-sermaye-artirimi-detaylarini-kapta-paylasti

FRIGO hisseleri güne yüzde 0,44 artışla başladı

Şirket, tahsisli sermaye artışı kapsamında belirlenen payların nominal tutarının satış fiyatını tespit etmek amacıyla 9 Ocak 2024’te Borsa İstanbul’a başvuruda bulunmuştu.

KAP bildirisine göre, AG Girişim Holding A.Ş. tarafından taahhüt edilen 150 milyon lira karşılığında, 6,06 lira fiyatla toplam 24 milyon 752 bin 475 adet payın satış işlemi gerçekleştiriliyor.

Şirket, bu pay satışının planlandığı gibi 18 Ocak 2024 tarihinde Borsa İstanbul A.Ş.’nin Toptan Satışlar Pazarı’nda tamamlanmasını öngörüyor.

Frigo-Pak’ın hisse senedi, bugün itibarıyla yüzde 0,44’lük bir artışla 6,84 liradan işlem gördü. Hisse, bir yıllık süreç içinde yatırımcısına yüzde 9,76 oranında bir kayıp yaşatırken, haftalık bazda yüzde 7,38’luk bir yükseliş kaydetti.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz