TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Fonet Bilgi Teknolojileri SBYS İhalesinde Hayal Kırıklığı Yaşadı

Fonet Bilgi Teknolojileri SBYS İhalesinde Hayal Kırıklığı Yaşadı

Fonet Bilgi Teknolojileri'nin Sakarya il Sağlık Müdürlüğü SBYS hizmet alımı ihalesini alamaması, şirketin hisselerinde yüzde 0,43'lük bir değer kaybına neden oldu.

Yayınlanma:
Fonet Bilgi Teknolojileri SBYS İhalesinde Hayal Kırıklığı Yaşadı

Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş., Sağlık Bilgi Yönetim Sistemi (SBYS) hizmet alımı ihalesine katıldığı Sakarya il Sağlık Müdürlüğü tarafından duyurulmuş ve en uygun teklifi sunduğunu açıklamıştı. Ancak, şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yaptığı yeni açıklamaya göre, bahsi geçen ihaleyi alamadığı ifade edildi.

fonet-bilgi-teknolojileri-sbys-ihalesinde-hayal-kirikligi-yasadi

FONET hisseleri yüzde 0,43 değer kaybetti

Fonet Bilgi, hisselerinin bu açıklama sonrasında yüzde 0,43 değer kaybettiğini belirtti. Sabah saatlerinde 7,04 TL’den başlayan hisse fiyatları, saat 11.00 itibarıyla 6,9 TL’ye düştü.

Şirketin hisseleri, haftalık bazda yüzde 0,29 kazanç sağlarken, aylık bazda yüzde 0,43’lük bir kayba işaret etti. Yazım sırasında ise hisseler 6,98 TL’den işlem görmekte. Fonet Bilgi’nin ihaledeki başarısızlığı ve hisse değerindeki bu düşüş, piyasadaki yatırımcılar tarafından dikkatle takip edilmeye devam ediyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz