TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2237 %0,08
EUR 35,0366 %0,33
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,5623 %0,23
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Yatırımcılar BIST 100’de Potansiyel Hisse Senetlerini Değerlendiriyor

Yatırımcılar BIST 100’de Potansiyel Hisse Senetlerini Değerlendiriyor

Yatırımcılar, enflasyondan korunma ve kazanç elde etme amacıyla Borsa İstanbul'da potansiyel vaat eden hisse senetlerini araştırıyorlar.

Yayınlanma:
Yatırımcılar BIST 100’de Potansiyel Hisse Senetlerini Değerlendiriyor

Yatırımcılar, enflasyondan korunmak, kazanç elde etmek veya uzun vadeli birikim yapmak amacıyla Borsa İstanbul’da potansiyel vaat eden hisseleri araştırıyorlar.

Doğru seçim yapabilmek için şirketlerin açıklamalarını, bilançolarını ve yatırımlarını yakından takip eden yatırımcılar, ayrıca aracı kurumların raporlarını inceleyerek model portföyde yer alan hisseleri gözlemliyor ve hedef fiyatı en yüksek olan şirketlere odaklanıyorlar.

yatirimcilar-bist-100de-potansiyel-hisse-senetlerini-degerlendiriyor

TETMT adlı şirket borsada performansıyla dikkat çekiyor

BIST 100 endeksi 2023’ün son döneminde 7300 puana kadar gerilemişti. Ancak 2024 yılında güçlü bir yükseliş göstererek 9000 puanın üzerine çıktı. Bu süreçte Borsa İstanbul’da işlem gören birçok şirket, endeksle paralel veya endekse yakın hareket etti. Ancak bazı şirketler, endeksteki hareketleri dikkate almadan benzeri nadir görülen yükselişler yaşadılar.

Tetamat Gıda (TETMT) adlı şirket, borsada gösterdiği performansla dikkat çekti. Temmuz 2023’e kadar yatay bir seyir izledikten sonra, hisse 19 Ocak 2024’te başlayan olağandışı bir yükseliş trendiyle dikkat çekti. Hisse, Mart 2024’te hızla yukarı yönlü hareketlerini sürdürerek 15 bin TL’nin üzerine çıktı.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz