TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2693 %0,14
EUR 34,7510 %0,02
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,3535 %0,17
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri YEO Teknoloji Enerji Borsada Yeniden Gündeme Geldi

YEO Teknoloji Enerji Borsada Yeniden Gündeme Geldi

Yatırımcıların dikkatle takip ettiği YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri A.Ş, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurduğu son anlaşma ile 1.38 milyon dolarlık bir sözleşmeye imza attı.

Yayınlanma:
YEO Teknoloji Enerji Borsada Yeniden Gündeme Geldi

YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri A.Ş, borsada yakından takip edilen bir şirket olarak yeni iş anlaşmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bugün, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulan son anlaşmayla şirket, 1 milyon 380 bin dolarlık bir sözleşmeye imza attığını açıkladı.

yeo-teknoloji-borsada-yeniden-gundeme-geldi

YEO Teknoloji Enerji 1.38 milyon dolarlık anlaşma yaptı

Şirket, yaptığı açıklamada, Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından 09.10.2023 tarihinde ihale edilen “SCADA Genişleme ve Entegrasyon Yapım” işi kapsamında 1.380.000 USD + KDV bedelle en iyi fiyatı verdiklerini belirtti. Söz konusu ihale kapsamında 1.380.000 USD + KDV bedeliyle sözleşme imzalandığı vurgulandı.

Şirketin hisseleri, (YEOTK) simgesiyle işlem görmekte olup aylık bazda yüzde 16’dan fazla, haftalık bazda yüzde 3,8’den fazla değer kaybetmiş durumda. Yazım sırasında 188,5 TL’den işlem görüyor.

Yeo Teknoloji Enerji kimin?

Tolunay Yıldız, endüstriyel otomasyon sektöründe öncü çözümler sunmak amacıyla 2004 yılında YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri A.Ş.’nin temellerini atmış ve şirketin kurucu ortaklarından biri olarak yoluna devam etmiştir. 2004 yılından bu yana Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO olarak görev yapmaktadır.

Yeo Teknoloji Enerji ne iş yapar?

YEO, yenilenebilir enerji konusundaki uzun yıllara dayanan deneyimi ile “Yeşil Hidrojen” odaklı tüm ürün ve hizmetler için geniş bir faaliyet yelpazesine sahiptir. Şirket, proje geliştirme, planlama, inşaat, işletme, satış, entegrasyon ve ticaret alanlarında faaliyet göstererek Yeşil Hidrojen projelerinin her aşamasına katkıda bulunmaktadır. Ayrıca, Ortadoğu Afrika Hidrojen Birliği’nde Türkiye’den katılan tek üye konumundadır.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz