TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Yeo Teknoloji Hidroelektrik Santrali Yatırımı Açıklaması Geldi

Yeo Teknoloji Hidroelektrik Santrali Yatırımı Açıklaması Geldi

Yeo Teknoloji Enerji Ve Endüstri A.Ş., yüzde 100 iştiraki Yeo Enerji Yatırımları A.Ş’ye ait hidroelektrik santrallerin kontrolünü elde ettiğini açıkladı.

Yayınlanma:
Yeo Teknoloji Hidroelektrik Santrali Yatırımı Açıklaması Geldi

Enerji sektöründe faaliyet gösteren Yeo Teknoloji Enerji Ve Endüstri A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yaptığı açıklamada, yüzde 100 iştiraki Yeo Enerji Yatırımları A.Ş’ye ait 58,15 MW kapasiteli hidroelektrik santrallerinin kontrolünün kendilerinde olduğunu duyurdu.

Şirket, Aşağı Aras Sıralı hidroelektrik santrali projesinin 49 yıllık su kullanım anlaşmasının imzalanması sonrası faaliyete geçeceğini belirtti. Bu projenin, 180 GWh elektrik üretmesi bekleniyor.

yeo-teknoloji-hidroelektrik-santrali-yatirimi-aciklamasi-geldi

Yeo Teknoloji hisseleri bir ayda yüzde 16,49 kazanç sağladı

Yeo Teknoloji Enerji Ve Endüstri A.Ş., yenilenebilir enerji alanında 2030 yılına kadar 1 gigawatt kapasite hedeflediğini açıkladı. Ayrıca, şirketin küresel arenada daha etkin bir rol oynamak amacıyla dünya çapında ofislerinin ve iş yapma yeteneğinin güçlendirilmesi yönünde adımlar attığı ifade edildi.

Şirketin açıklamasıyla birlikte borsada işlem gören YEOTK hisseleri anlık olarak yükseliş yaşadı. 233 TL’den işlem gören hisseler, açıklamanın ardından 246,80 TL’ye kadar çıktı. Daha sonra hafif bir düşüş yaşanarak 242,4 TL seviyesine geriledi.

YEOTK hisseleri, yıllık bazda yüzde 309,9’luk ve aylık bazda yüzde 16,49’luk bir kazanç sağladı.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz