TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Ziraat Yatırım Gübre Fabrikalarında Büyük Alım Yaptı

Ziraat Yatırım Gübre Fabrikalarında Büyük Alım Yaptı

15-19 Ocak haftasında Ziraat Yatırım'ın dikkat çeken alım tercihleri arasında öne çıkan Gübre Fabrikaları T.A.Ş. (GUBRF) hissesinden yapılan yüzde 6'ya yakın alım, aylık bazda yüzde 50'den fazla değer kaybetmiş olan bu hissede önemli bir alımı temsil ediyor.

Yayınlanma:
Ziraat Yatırım Gübre Fabrikalarında Büyük Alım Yaptı

Borsada sakin bir haftayı geride bırakan BIST 100 endeksi, hafta içinde en yüksek 8116 puana ulaşarak yüzde 0,13’lük bir artışla kapanışını 7996 puandan gerçekleştirdi.

15-19 Ocak haftasında Ziraat Yatırım’ın tercihleri Matriks verilerine göre belirlendi. Aracı kurum Ziraat Yatırım müşterileri, bu hafta en çok Gübre Fabrikaları T.A.Ş. (GUBRF) hissesine ilgi gösterdi.

ziraat-yatirim-gubre-fabrikalarinda-buyuk-alim-yapti

Ziraat Yatırım GUBRF Hissesine İlgi Gösterdi

GUBRF hissesinden yüzde 6’ya yakın, aylık bazda ise yüzde 50’den fazla değer kaybetmiş olmasına rağmen, Ziraat Yatırım tarafından 40 milyon 549 bin 498 TL’lik alım gerçekleştirildi.

İkinci sırada 37 milyon 469 bin 734 TL ile TÜPRAŞ – Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş. (TUPRS) yer aldı, üçüncü sırada ise 33 milyon 370 bin 281 TL ile Sasa Polyester Sanayi A.Ş. (SASA) bulunuyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz