TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Zorlu Enerji Jeotermal Enerji Santrali Projesinin Önlisansını İptal Etti

Zorlu Enerji Jeotermal Enerji Santrali Projesinin Önlisansını İptal Etti

Zorlu Enerji, Dubai'deki Zorlu Enerji Asia Holding Limited Şirketi'ni tasfiye etmesinin ardından, bugün Kızıldere 4 Jeotermal Enerji Santrali Projesi'nin önlisansının iptal edildiğini duyurdu.

Yayınlanma:
Zorlu Enerji Jeotermal Enerji Santrali Projesinin Önlisansını İptal Etti

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş., Dubai’deki Zorlu Enerji Asia Holding Limited Şirketi’nin tasfiyesinin ardından, bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada, önemli bir karar daha aldığını duyurdu. Şirket, uzun süredir üzerinde çalışılan Kızıldere 4 Jeotermal Enerji Santrali Projesi’nin önlisansının iptal edildiğini açıkladı.

zorlu-enerji-jeotermal-enerji-santrali-projesinin-onlisansini-iptal-etti

Zorlu Enerji bir yılda yüzde 100 getiri sağladı

Bu projenin önlisansının iptali, proje sahasında yeterli kaynak bulunamadığı sonucuna dayanıyor. Zorlu Enerji, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’na yaptığı başvuru sonucunda önlisansın sonlandırıldığını belirtti. Bu kararın alınmasında etütler sonucunda elde edilen veriler ve jeotermal enerji potansiyeli değerlendirilerek titiz bir değerlendirme yapıldı.

Zorlu Enerji’nin, bu projeyi hayata geçirme isteği ve enerji alanında yatırımlarını sürdürme kararlılığı ise değişmeden devam ediyor. Şirketin borsadaki performansı da bu kararın ardından olumlu bir seyir izliyor. Zorlu Enerji hisseleri, yatırımcılarına yıllık yüzde 100 prim verme başarısını sürdürerek borsada yükseliş trendini koruyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz