TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2327 %-0,02
EUR 34,7786 %0,36
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,3741 %0,25
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Astor Enerji Transformatör Satış Sözleşmesine İmza Attı

Astor Enerji Transformatör Satış Sözleşmesine İmza Attı

Astor Enerji A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurduğu yeni iş ilişkisiyle, Türkiye'deki yerleşik bir firma ile 29 Aralık 2023 tarihinde imzalanan transformatör satış sözleşmesini paylaştı.

Yayınlanma:
Astor Enerji Transformatör Satış Sözleşmesine İmza Attı

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) aracılığıyla Astor Enerji A.Ş.’nin bugün duyurduğu yeni iş ilişkisi, Türkiye’deki yerleşik bir firma ile gerçekleşti.

Şirket, 29 Aralık 2023 tarihinde imzalanan transformatör satış sözleşmesiyle ilgili bilgi verdi.

Borsa İstanbul’da ASTOR koduyla işlem gören şirketin hisse senedi, Ocak 2023’te pay başına 12,50 liradan halka arz edilmişti.

astor-enerji-transformator-satis-sozlesmesine-imza-atti

Astor Enerji hisseleri sözleşme sonrası yükseldi

Bugün TSİ 10.52 itibarıyla hisse senedi, yüzde 2,12 artışla 96,3 liradan işlem gördü.

ASTOR, işlem gördüğü günden bu yana en yüksek olan 151,4 lirayı görmüş ve yatırımcısına aylık yüzde 12,5 oranında kayıp yaşatırken, haftalık bazda yüzde 11,08 kazanç sağlamıştır.

Astor Enerji’nin paylaştığı bilgilere göre, transformatör satış sözleşmesi 1.700.000 dolar tutarındadır ve bu miktar, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) satış kuru üzerinden 50 milyon 135 bin 210 lira olarak belirlenmiştir. Ayrıca, sözleşmenin şirketin 2022 yılı hasılatına oranının yüzde 0,68 olduğu vurgulanmıştır.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz