TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Astor Enerji Transformatör Satış Sözleşmesini Duyurdu

Astor Enerji Transformatör Satış Sözleşmesini Duyurdu

Astor Enerji A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yaptığı açıklamada, Türkmenistan'da yerleşik bir firma ile gerçekleştirilen yeni iş ilişkisini duyurdu.

Yayınlanma:
Astor Enerji Transformatör Satış Sözleşmesini Duyurdu

Astor Enerji A.Ş., imzaladığı yeni iş anlaşması hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden bir bildiri paylaştı.

Türkmenistan’da yerleşik bir firma ile gerçekleştirilen bu yeni iş ilişkisi, şirketin adını sıkça duyulmasına neden oluyor.

astor-enerji-transformator-satis-sozlesmesini-duyurdu

ASTOR Türkmenistan’da yeni iş ilişkisi kurdu

Borsa İstanbul’da ASTOR koduyla işlem gören şirket, dün itibariyle Türkmenistanlı bir şirketle 4 Aralık 2023 tarihinde 1 milyon 555 bin dolar değerinde bir Transformatör satış sözleşmesi imzaladığını duyurdu.

ASTOR hisseleri, 18 Ocak 2023’te Yıldız Pazar’da işlem görmeye başlamış ve bugün itibariyle yüzde 0,47’lik bir artışla 108,5 lira seviyesinden işlem görüyor.

ASTOR hisseleri güne yükselişle başladı

KAP bildirisinde, söz konusu tutarın Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın satış kuru üzerinden 44 milyon 944 bin 942 lira 50 kuruş olduğuna vurgu yapıldı.

Ayrıca, Astor Enerji’nin 2022 yılındaki hasılatına oranla bahsi geçen sözleşmenin yüzde 0,61 oranında olduğu bilgisi de paylaşıldı.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz