TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Kripto Para Binance Ruble İşlemlerini Sonlandırıyor!

Binance Ruble İşlemlerini Sonlandırıyor!

Binance tarafından yeni hamle geldi. Binance ruble açıklaması ile birlikte ruble kategorisinde yer alan para yatırma işlemleri duruyor. İşte detaylar..

Güncelleme: 15:37 - 14.11.2023
Binance Ruble İşlemlerini Sonlandırıyor!

Binance, dünyanın en büyük kripto borsası olarak biliniyor. Şirket, ruble cinsinden para yatırma ve çekme işlemlerini sonlandırma kararı aldı. 15 Kasım’dan itibaren Binance, ruble cinsinden para yatırma işlemlerini durduracak ve 31 Aralık’a kadar da para çekme işlemlerini sonlandıracak. Bu adım Binance’in ruble ile ilgili faaliyetlerini azaltma stratejisinin bir parçası olarak görülmektedir. Gelişmeler ardında yatan sebepler ve Binance’in gelecekteki planları hakkında henüz detaylı bir açıklama yapılmadı.

Binance, kullanıcıların herhangi bir sorun yaşamaması için bu süreçte talimatlar ve yönlendirmeler sağlamaktadır. Borsa, ruble bazlı işlemlerin durdurulmasının ardından başka ülkelerdeki yerel para birimleri üzerindeki faaliyetlerine odaklanmaya devam edeceğini belirtti. Binance, dünya çapında hizmet veren bir kripto para borsası olarak bilinmesine rağmen, bu kararıyla ruble bazlı işlemlerdeki rolünü azaltma kararı alması dikkat çekmektedir.

Binance Rusya Pazarından Çekiliyor

Kripto para borsası Binance, daha önce Rusya pazarından çekileceğini duyurmuştu. Şirket, Rusya pazarındaki varlıklarını satışa çıkarma kararı aldığını ve bu varlıkların CommEX platformuna aktarılacağını açıklamıştı.

Açıklamada, Binance’nin 15 Kasım itibarıyla ruble cinsinden para yatırma işlemlerini durduracağı ve 31 Aralık’ta da para çekme işlemlerini sonlandıracağı belirtildi. Buna göre, Binance müşterileri ruble varlıklarını CommEX’e aktarabilecek ve bu işlem için komisyon ödemeyecekler. Böylece Binance, Rusya pazarından çekilme sürecini tamamlamış olacak.

 Tüm Varlıklarını CommEX’e Satıyor

Rusya’nın önde gelen şirketlerinden biri, tüm varlıklarının CommEX’e satılması konusunda anlaşma sağladı. Batılı ülkelerin uyguladığı yaptırımların etkisiyle Rusya’da kripto para kullanımı hızla artarken, Binance gibi kripto para borsaları da ülkedeki faaliyetlerinde bazı kısıtlamalara gitmek zorunda kaldı.

Rus şirketin CommEX’e satılma kararı, yaptırım tehlikesinden kaçınmak ve uluslararası iş yapabilme olanaklarını sürdürebilmek adına bir stratejik hamle olarak değerlendiriliyor. Bu anlaşma hem Rusya’daki kripto para sektörüne olan ilgiyi yükseltirken, hem de CommEX’in güçlü bir piyasa payına sahip olmasını sağlayacak.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz