TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Kripto Para Ethereum Rekorlara Doğru Hızla İlerliyor

Ethereum Rekorlara Doğru Hızla İlerliyor

Bitcoin'den sonra Ethereum uçuşa geçti. Uzmanlar tarafından 2100 dolara çıkmasının an meselesi olduğu ifade ediliyor.

Yayınlanma:
Ethereum Rekorlara Doğru Hızla İlerliyor

Bitcoin’in fiyatı, ABD düzenleyicilerinin Bitcoin borsasında işlem gören bir fonu onaylamasıyla birlikte beklentilerin üzerinde bir şekilde 36 bin doların üzerinde işlem görüyor. Bu durumun etkisiyle Ethereum da son günlerde güçlü bir performans sergiledi ve dün % 12 oranında bir yükseliş yaşadı. Ethereum,  şu an güçlü performansıyla dikkat çekiyor. Kripto para biriminin fiyatı, dokuz günlük üssel hareketli ortalamasından bulduğu güçle sıkça yükseliş gösteriyor. Uzmanlar, Ethereum’un bu yükseliş trendinin devam edeceğini ve yakın zamanda 2100 dolar seviyesine yaklaşabileceğini öngörüyor.

Bitcoin’in popülaritesinin artmasıyla birlikte Ethereum gibi diğer kripto para birimleri de ilgi görmeye başladı. Ethereum, kendine özgü teknolojik özellikleri ve geniş kullanım alanıyla birçok kişinin dikkatini çekiyor. Kripto para birimi piyasasında yaşanan gelişmeler ve regülatör onayları gibi faktörler, Ethereum’un değerinin artmasında etkili oluyor.

Bitcoin, 24 Saat İçinde Yükseldi ve Geriledi

Son 24 saat içinde, Bitcoin’in değerlemeleri ve gelişmeleri hakkında önemli olaylar meydana geldi. Dün, Bitcoin’in değeri 38.000 dolara kadar yükseldi, ancak bu seviyede güçlü bir dirençle karşılaşarak tekrar 37.000 dolar seviyesine geriledi. Bu seviyeler, 18 ayın en yüksek seviyesinin test edildiği ve 2022 mayıs ayında gerçekleşen Luna-Terra olayları öncesindeki seviyeleri işaret ediyor.

Özellikle 34.000 dolardan 38.000 dolara hızlı bir sıçrayışın ana sebebi, Bloomberg analistleri tarafından yapılan bir bildiride, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu SEC’in spot Bitcoin ETF’ine onay verme olasılığının %90 olduğu ve en geç ocak ayına kadar gerçekleşeceği ifade edilmesiydi. Bu haberin ardından Bitcoin, yaklaşık 2 günde %10 civarında bir artış kaydetti. Şu anda 36.650 dolar civarından alıcı bulan Bitcoin’in hafta başından bu yana değeri yaklaşık %5 artmış durumda.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz