TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2534 %0,04
EUR 34,6949 %0,10
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,2879 %0,01
Logo
Anasayfa Kripto Para Bitcoin ve Ethereum Yükselişini Sürdürüyor

Bitcoin ve Ethereum Yükselişini Sürdürüyor

Bitcoin ve Ethereum'un geçtiğimiz hafta güçlü bir yükseliş sergilediği kripto para piyasasında, Bitcoin'in 53 bin dolar seviyelerini test ettiği gözlendi.

Yayınlanma:
Bitcoin ve Ethereum Yükselişini Sürdürüyor

Kripto para piyasası, geçtiğimiz hafta güçlü bir yükseliş sergiledi. Spot Bitcoin ETF onayının etkisiyle sert bir düşüş yaşayan Bitcoin, geçen hafta toparlanarak 53 bin dolar seviyelerini test etti. Ethereum da bu yükselişe eşlik ederek önceki kayıplarını telafi etti.

Bitcoin, geçen hafta 47,710.01 dolar seviyesinden güçlü bir yükseliş trendi başlattı. Perşembe günü 52,816.62 dolara kadar yükselen BTC, daha sonra 52 bin dolar civarında dengelendi. Hafta sonuna doğru hafif bir düzeltme yaşasa da, kapanışını 51,776 dolardan gerçekleştirdi.

bitcoin-ve-ethereum-yukselisini-surduruyor

Bitcoin haftalık bazda yüzde 5,10’luk yükseliş gösterdi

Yeni haftaya 51,776.01 dolardan başlayan Bitcoin, hızlı bir yükselişle 52 bin doların üzerine çıktı. Şu anda 52,435 dolarda işlem gören BTC, haftalık bazda yüzde 5.10’luk bir artış gösteriyor.

Bitcoin dominance ise yüzde 51.79 seviyesinde bulunuyor, yüzde 0.39’luk bir düşüş yaşandı.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz