TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,4246 %-0,15
EUR 34,6533 %-0,66
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,3409 %-0,56
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Bülbüloğlu Vinç Avrupa’da Önemli Bir İş Birliğiyle Dikkat Çekiyor

Bülbüloğlu Vinç Avrupa’da Önemli Bir İş Birliğiyle Dikkat Çekiyor

Bülbüloğlu Vinç Sanayi ve Ticaret A.Ş., Avrupa'da bir firma ile yapılan büyük çaplı sözleşmeyi Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) duyurdu. 2,2 milyon euro değerindeki bu sözleşme kapsamında 10 adet vinç üretiliyor ve teslim ediliyor.

Yayınlanma:
Bülbüloğlu Vinç Avrupa’da Önemli Bir İş Birliğiyle Dikkat Çekiyor

Bülbüloğlu Vinç Sanayi ve Ticaret A.Ş., Türkiye’nin önde gelen vinç sektörü şirketlerinden biri olarak dünya markalarıyla iş birlikleri yaparak önemli bir konuma sahiptir. Bugün, şirket Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı bir bildirimle yeni bir iş ilişkisine dair bilgi verdi.

BVSAN koduyla Borsa İstanbul’da işlem gören şirketin bildiriminde, Avrupa’da faaliyet gösteren bir firma ile büyük çaplı bir sözleşme imzalandığı belirtildi. Sözleşme kapsamında, Avrupa’daki tesisler için 10 adet vinç üretimi ve teslimi gerçekleştiriliyor. Sözleşmenin toplam tutarı 2 milyon 200 bin euro olarak açıklandı.

bulbuloglu-vinc-avrupada-onemli-bir-is-birligiyle-dikkat-cekiyor

Bülbüloğlu Vinç günlük bazda yüzde 2,07 değer kazandı

Bu yeni işin Ekim 2024 döneminde tamamlanması planlanıyor. Şirket, söz konusu iş ilişkisinin ortaklık faaliyetlerine olumlu etkisi olacağını ifade etti.

Bülbüloğlu Vinç, daha önce yaptığı bir KAP bildiriminde ise İsviçre Federal Cumhuriyeti’nde BVS Crane Technologies AG unvanlı bir şirkete kurucu ortak olarak katılma kararı aldığını duyurmuştu.

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksinin günlük bazda yüzde 2,07 değer kazandığı bir gün olan TCMB faiz kararı açıklandığı gün, BVSAN hisseleri endekse ters yönde hareket etti. Hisselerin değeri günlük bazda yüzde 2,4 gerileyerek 100,9 TL seviyesine geriledi. Haftalık ve aylık bazda da hisselerde değer kaybı yaşandı. Yıllık bazda ise yatırımcılara yüzde 74,7 oranında getiri sağlandı.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz