TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,4246 %-0,15
EUR 34,6533 %-0,66
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,3409 %-0,56
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Futbol Kulüpleri BIST 100’de Değer Kayıpları Yaşadı

Futbol Kulüpleri BIST 100’de Değer Kayıpları Yaşadı

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylar Türk futbolunda büyük endişe yaratırken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamaları ve borsadaki etkileri gündemi belirledi. Taraftarların sahaya inmesi ve futbolcular arasındaki gerginlik uluslararası basında da geniş yankı buldu.

Yayınlanma:
Futbol Kulüpleri BIST 100’de Değer Kayıpları Yaşadı

Türkiye’nin gündemine oturan Trabzonspor – Fenerbahçe maçı, beklenmedik olaylarla sona erdi. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte sahaya inen taraftarlar arasında yaşanan arbede, ulusal ve uluslararası basında geniş yankı buldu.

futbol-kulupleri-bist-100de-deger-kayiplari-yasadi

GSRAY hissesi yüzde 10 düşüş yaşadı

İtalyan Tuttosport’un “Türkiye Ligi’nde Şiddet Sahnesi” ve İngiliz BBC’nin “Trabzonspor Taraftarları Futbolculara Saldırdı” başlıklarıyla duyurduğu olaylar, Türk futbolunda büyük endişe yarattı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, bu olayların Türk futbolu için utanç verici olduğunu ifade ederek, Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığından istifa ettiğini duyurdu. Koç, Fenerbahçe’nin bu tür davranışları kabul etmeyeceğini belirtirken, kulübün alt lige düşebileceği uyarısını yaptı ve 9 Nisan’da olağanüstü genel kurul yapacaklarını açıkladı.

Bu gelişmelerin ardından BIST 100 endeksi, haftanın ilk işlem gününde yüzde 1,2 düşüşle 8718 puana geriledi. Spor endeksi ise özellikle olumsuz etkilendi. Olayların başladığı 17 Mart’tan bu yana spor endeksi büyük bir düşüş yaşayarak gün sonunda yüzde 4,9 değer kaybetti. Endekse dahil hisselerden en çok değer kaybedenler arasında Galatasaray, Trabzonspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş bulunuyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz