TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2082 %0,03
EUR 35,0507 %0,14
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,9295 %0,10
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Coca Cola (CCOLA) Borsada Yükseliş Seyrini Sürdürüyor

Coca Cola (CCOLA) Borsada Yükseliş Seyrini Sürdürüyor

Coca-Cola İçecek A.Ş. (CCOLA), devlet teşvikleriyle dikkat çeken ve son aylarda borsadaki hareketleriyle öne çıkan bir şirket oldu. Ağustos ayında alınan vergi muafiyeti ve prim desteği ile gündeme gelen şirket, İsrail-Hamas çatışmasında yaşanan boykotlara rağmen borsadaki performansını sürdürüyor.

Yayınlanma:
Coca Cola (CCOLA) Borsada Yükseliş Seyrini Sürdürüyor

Coca-Cola İçecek A.Ş. (CCOLA), devlet teşvikleri ve borsadaki güçlü performansıyla dikkat çekiyor.

Ağustos ayında alınan vergi muafiyeti ve prim desteğiyle gündeme gelen şirket, İsrail-Hamas çatışması boyunca yaşanan boykotlara rağmen borsadaki yükselişini sürdürüyor.

Son iki bilançoda satış büyüme ortalamasını 5 yıllık ortalamanın üzerine çıkaran ve kurum beklentilerini aşan CCOLA, net kâr marjında yüzde 9, FAVÖK’te ise yüzde 20 seviyesine ulaştı.

coca-cola-ccola-borsada-yukselis-seyrini-surduruyor

Coca Cola FAVÖK’te yüzde 20 seviyesine geldi

Yılbaşından bu yana hisseleri yüzde 130’luk bir kazanç elde eden şirket, enflasyonun üzerinde bir getiri sağlayarak yatırımcıları memnun etti.

Güncel tahminlere göre, hisselerin hedef fiyatı 607 TL ila 672 TL arasında değişiyor.

Yabancı payındaki artışın beklentilere paralel şekilde devam etmesi ve şirketin olumlu performansının etkisiyle hisselerde gelecek aylarda daha da yukarı yönlü hareketlerin beklendiği ifade ediliyor.

CCOLA bugün yüzde 1 değer kazandı

Mevcut durumda yabancı payının yüzde 79,3 olduğu hisselerde, bu oranın artmasıyla birlikte fiyatların daha da yukarı çıkabileceği öngörülüyor.

Coca-Cola İçecek A.Ş. (CCOLA), bugün yüzde 1’in üzerinde bir değer kazanarak, yatırımcılara olumlu bir sinyal gönderdi.

Şirketin hisseleri, Borsa İstanbul’daki genel düşüş eğilimine rağmen güçlü performansını sürdürüyor.

Aylık kazancını yüzde 17’nin üzerinde tutan CCOLA, haftalık bazda ise yüzde 3 oranında bir zayıflık gösterdi. TSİ 11.52 itibarıyla hisseler, 485 TL seviyesinden işlem görüyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz