TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri DAP Yapı En İtibarlı Gayrimenkul Markası Seçildi

DAP Yapı En İtibarlı Gayrimenkul Markası Seçildi

DAP Yapı, gayrimenkul sektöründeki değer katma vizyonuyla öne çıkarak The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri'nde en itibarlı gayrimenkul markası seçildi.

Yayınlanma:
DAP Yapı En İtibarlı Gayrimenkul Markası Seçildi

DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe ilk adımlarını attığı günden beri, yatırım yaptığı bölgelere değer katma misyonuyla hareket ediyor.

Sanatsal mimariyi konforla buluşturarak öne çıkan şirket, bu yaklaşımıyla The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde en itibarlı gayrimenkul markası seçildi.

Lüks segmente hitap eden ve her biri dünya çapında ödüller kazanan projeleriyle tanınan DAP Yapı, nitelikli ve özgün konutlar inşa etmektedir.

dap-yapi-en-itibarli-gayrimenkul-markasi-secildi

DAP Yapı nitelikli ve özgün konutlar anlayışını sürdürüyor

Pandemi öncesi dönemde başlattığı “Sağlıklı Ev” konseptiyle sektöre yön veren şirket, Covid-19 pandemisinin başlangıcında bu konsepti daha da ön plana çıkardı.

Bu kapsamda, sağlıklı yaşam alanlarının önemini vurgulayarak örnek bir model geliştirdi. “Doğru Alanda Projeler” sloganıyla hareket eden DAP Yapı, insan ve çevre odaklı projeler geliştiriyor.

Gelecek nesillere miras olacak nitelikli eserler tasarlayarak, dünü, bugünü ve yarını gelecekle buluşturmayı hedefliyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz