TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,1999 %0,01
EUR 35,0409 %0,13
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,9332 %0,10
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Erdemir Pay Geri Alım Bildirisi Yayınladı

Erdemir Pay Geri Alım Bildirisi Yayınladı

Erdemir-Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları, Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden yaptığı pay geri alım bildirisiyle dikkat çekiyor.

Yayınlanma:
Erdemir Pay Geri Alım Bildirisi Yayınladı

Erdemir-Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları, son dönemde BofA’nın hedef fiyatındaki değişiklikler ve yaptığı pay geri alım bildirisiyle piyasalarda dikkatleri üzerine çekti. Şirketin geçen yıl onaylanan ve 31 Mart 2023’te gerçekleşen olağan genel kurul toplantısında onaylanan Pay Geri Alım Programı çerçevesinde, 27 Nisan 2023’teki yönetim kurulu kararı doğrultusunda 5 Mart 2024’te pay geri alım işlemlerine başladığı belirtildi.

erdemir-pay-geri-alim-bildirisi-yayinladi

Erdemir 1 milyon adet payı geri aldı

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yapılan bildiriyle, 5 Mart 2024 tarihinde 45,46-45,94 lira fiyat aralığından (ortalama 45,70 lira) 1 milyon adet payın geri alındığı açıklandı. Toplam tutarının 45 milyon 695 bin 499 lira olduğu kaydedildi. Bu işlemlerin ardından, geri alınan payların toplam nominal değerinin 23 milyon 905 bin lira olduğu ve bu payların sermayeye oranının yüzde 0,683’e ulaştığı vurgulandı.

Hisse senedi, son günlerde BIST 100 endeksindeki gerilemeye rağmen güçlü bir performans sergiledi. Bugün 45,5 liradan işlem görerek yıllık bazda yüzde 3,5, aylık bazda ise yüzde 4,6 artış kaydetti. Erdemir’in pay geri alımı ve hisse senedinin değer kazanması, piyasalarda dikkatle takip edilen konular arasında yer alıyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz