TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Europower Enerji Litvanya’dan Büyük Bir Sipariş Alıyor

Europower Enerji Litvanya’dan Büyük Bir Sipariş Alıyor

Europower Enerji ve Otomasyon Teknolojileri Sanayi Ticaret A.Ş. (EUPWR), Litvanya'dan aldığı yeni "Dağıtım Trafosu" siparişiyle ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bir bildiri paylaştı.

Yayınlanma:
Europower Enerji Litvanya’dan Büyük Bir Sipariş Alıyor

Bugün, yatırımcıların ilgiyle takip ettiği Europower Enerji ve Otomasyon Teknolojileri Sanayi Ticaret A.Ş. (EUPWR), Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yeni bir sipariş aldığını duyurdu. Şirket, Litvanya’daki bir firma tarafından çeşitli sayıda ve özellikte “Dağıtım Trafosu” siparişi aldığını bildirdi.

KAP bildirisinde, bu siparişin toplam değerinin 1 milyon 841 bin 200 euro olduğu belirtildi. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) güncel euro/TL kuruyla hesaplandığında, siparişin toplam bedelinin 60 milyon 667 bin 540 Türk Lirası olduğu açıklandı.

europower-enerji-litvanyadan-buyuk-bir-siparis-aliyor

EUPWR hisseleri yüzde 0,6 artış gösteriyor

Europower Enerji’nin borsadaki hisse kodu olan EUPWR, bugün TSİ 11.05 itibarıyla yüzde 0,6 artarak 201,4 liraya yükseldi. Şirket hisseleri son bir ayda yüzde 21,51 oranında artış gösterirken, haftalık bazda yüzde 12,37 oranında yükseldi.

Nisan 2023’te halka arz edilen hisse senetleri, işlem görmeye başladığı günden bu yana en yüksek 258 lira seviyesine kadar çıkarken, en düşük seviye ise 44,66 lira olarak kaydedildi.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz