TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,1977 %0,00
EUR 35,0059 %0,01
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,9260 %0,08
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Garanti BBVA Müşterileri Yeni Yılın İlk Haftasında Güçlü Alım Yaptı

Garanti BBVA Müşterileri Yeni Yılın İlk Haftasında Güçlü Alım Yaptı

Borsa İstanbul'un 2023'ü düşüşle kapatmasının ardından, yeni yılın ilk haftasında BIST 100 endeksi yüzde 2,12'lik yükselişle 7628 puandan kapanırken, Garanti BBVA müşterileri 2-5 Ocak işlem haftasında en çok tercih ettiği hisselerle dikkat çekiyor.

Yayınlanma:
Garanti BBVA Müşterileri Yeni Yılın İlk Haftasında Güçlü Alım Yaptı

Borsa İstanbul’un 2023’ü düşüşle kapatmasının ardından, 2024’e güçlü bir başlangıç yapılırken, BIST 100 endeksi yeni yılın ilk haftasını yüzde 2,12’lik yükselişle 7628 puandan tamamladı.

Bu dönemde Garanti BBVA müşterileri, 1,25 milyar TL’lik net alım ile piyasada önemli bir etki yaratırken, özellikle belirli hisse senetlerine yoğunlaştı.

garanti-bbva-musterileri-yeni-yilin-ilk-haftasinda-guclu-alim-yapti

Garanti BBVA en çok TCELL hissesi tercih etti

Garanti BBVA’nın en çok tercih edilen hissesi olan Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. (TCELL), 287.391.588 TL’lik net alışla öne çıkarken, hisse senetleri haftalık bazda yüzde 9,18 değer kazanarak 61,25 TL’den kapanış yaptı.

Sırasıyla Gübre Fabrikaları T.A.Ş. (GUBRF), Türk Hava Yolları A.O. (THYAO), Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. (VAKBN), Astor Enerji A.Ş. (ASTOR) gibi önemli şirketlerde de dikkate değer alımlar gerçekleşti.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz