TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Ziraat Yatırım Borsadaki Toparlanmaya Güçlü Başlangıç Yaptı

Ziraat Yatırım Borsadaki Toparlanmaya Güçlü Başlangıç Yaptı

BIST 100 endeksi haftalık bazda yüzde 3'e yakın artarak 7628 puan seviyesinden kapanış yaptı. Bu olumlu havada Ziraat Yatırım, borsadaki toparlanmaya paralel olarak 550 milyon TL'lik net alım gerçekleştirdi.

Yayınlanma:
Ziraat Yatırım Borsadaki Toparlanmaya Güçlü Başlangıç Yaptı

Borsa İstanbul, yeni yılın ilk haftasına güçlü bir yükselişle giriş yaparak önceki haftalardaki düşüşü telafi etmeye çalışıyor.

BIST 100 endeksi, haftalık bazda yüzde 3’e yakın artışla 7628 puan seviyesinden kapanış gerçekleştirdi. Bu olumlu atmosfer içinde, Ziraat Yatırım da borsadaki toparlanmaya paralel olarak 550 milyon TL’lik net alım gerçekleştirdi.

Kurumun en çok tercih ettiği hisseler arasında ise Gübre Fabrikaları T.A.Ş. (GUBRF) dikkat çekiyor.

ziraat-yatirim-borsadaki-toparlanmaya-guclu-baslangic-yapti

Ziraat Yatırım en çok GUBRF hissesi aldı

GUBRF, geçen hafta yaşadığı çöküşe rağmen Ziraat Yatırım tarafından 277 milyon TL’lik alım ile ön plana çıktı.

Hisse senedi, geçen yılın Aralık ayından bu yana yüzde 60’a yakın bir değer kaybı yaşayarak 400 TL’den 152 TL’ye kadar geriledi.

Diğer tercih edilen hisseler arasında Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş. (SAHOL), Sasa Polyester Sanayi A.Ş. (SASA) ve QUA Granite Hayal Yapı ve Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. (QUAGR) bulunuyor. QUAGR, bu hafta borsada yüzde 26’lık düşüşle en çok değer kaybeden hisse senedi oldu.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz