TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,1955 %-0,01
EUR 35,0057 %0,02
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,9302 %0,09
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Kuyaş Yatırım 8 Gün Taban Seyrinden Sonra Toparladı

Kuyaş Yatırım 8 Gün Taban Seyrinden Sonra Toparladı

Kuyaş Yatırım'ın hisseleri, 2023 yılının sonunda yaşanan benzersiz taban seyri sonrasında Bank of America'nın 10 milyon lirayı aşan alımı ile dikkat çekiyor. Şirket, Kasım 2023'te gerçekleşen bölünme haberlerinin ardından 18 Aralık'ta tarihi zirveye ulaşsa da, 8 gün boyunca taban seyri gördü.

Yayınlanma:
Kuyaş Yatırım 8 Gün Taban Seyrinden Sonra Toparladı

Borsa İstanbul’da 2023 yılının son günlerinde yaşanan kayıplar, birçok şirketin benzersiz bir durumla karşılaşmasına neden oldu.

Kuyaş Yatırım da bu şirketlerden biri olarak öne çıkarken, 8 gün üst üste taban seyri gösterdikten sonra toparlanma sürecine girdi.

Bank of America’nın bugün gerçekleştirdiği 10 milyon lirayı aşan alım işlemi dikkat çekti.

kuyas-yatirim-8-gun-taban-seyrinden-sonra-toparladi

Bank of America 10 milyon TL değerinde KUYAS hissesi aldı

Kuyaş Yatırım, Kasım 2023 başında yeni bir şirket kurma ve bölünme haberleriyle gündeme gelmişti. Şirket, kolaylaştırılmış usulde bölünme işlemine onay alarak Kuyaş Gayrimenkul A.Ş. isimli yüzde 100 bağlı ortaklığını kurdu.

Mal varlığını bu yeni şirkete devreden Kuyaş Yatırım’ın hisseleri, 18 Aralık 2023 tarihinde 92,2 lira ile tarihi zirveyi gördü. Ancak 19 Aralık 2023 itibarıyla 8 gün boyunca taban seyri yaşayarak 39,86 liraya kadar geriledi.

Bu büyük kaybın ardından hisseler, toparlanma sürecine girdi ve bugün Bank of America’nın yaptığı 10,7 milyon TL’lik alım işlemiyle dikkat çekti.

Kuyaş Yatırım’ın hisseleri, taban serisinden uzaklaşarak 39,86 liradan 64,75 liraya yükselerek yatırımcısına yüzde 30’dan fazla kazanç sağladı.

Aylık bazda yüzde 17,15 kayıpla işlem gören hisseler, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 145’ten fazla kazanca işaret ediyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz