TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Kuzey Boru Yeni Üretim Tesisi İçin 24 Milyon TL’lik Sözleşme İmzaladı

Kuzey Boru Yeni Üretim Tesisi İçin 24 Milyon TL’lik Sözleşme İmzaladı

Kuzey Boru A.Ş., Aksaray Organize Sanayi Bölgesi'nde PPRC Boru ve Ek Parça Üretim Tesisi inşaatı için 24 milyon TL'lik sözleşme imzaladı.

Yayınlanma:
Kuzey Boru Yeni Üretim Tesisi İçin 24 Milyon TL’lik Sözleşme İmzaladı

Kuzey Boru A.Ş., 20 Ocak 2024 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden PPRC Boru ve Ek Parça Üretim Tesisi inşaatı için bir sözleşme imzaladığını duyurdu. Halka arz edildiği 7-8 Aralık 2023 tarihlerinde 36,20 TL’den işlem gören Kuzey Boru, son dönemde gösterdiği hisse performansı ile yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Sözleşme, şirketin devam eden yatırımlarından biri olan Aksaray Organize Sanayi Bölgesi’ndeki PPRC Boru ve Ek Parça Üretim Tesisi inşaatını kapsıyor. Kuzey Boru’nun Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada, sözleşme kapsamında yüklenici firma ile çatı ve cephe panellerin temini ve işçiliği, çelik konstrüksiyon yapımı, fabrika içi beton kanal ve saha betonu yapım işlerinin yer aldığı belirtildi.

kuzey-boru-yeni-uretim-tesisi-icin-24-milyon-tllik-sozlesme-imzaladi

Kuzey Boru Sözleşme Tutarını Açıkladı

Şirket, imzalanan sözleşmenin toplam tutarının 24 milyon 542 bin 230 TL (KDV dahil) olduğunu açıkladı. İşlerin tamamlanma süresi ise sözleşme tarihinden itibaren 120 gün olarak belirlendi.

Kuzey Boru, borsada KBORU koduyla işlem görmeye başladığı 14 Aralık 2023 tarihinden bu yana çeşitli sözleşmeler ve yeni iş ilişkileri ile adından sıkça söz ettiriyor. Bu başarılarla birlikte şirket hisseleri son bir ay içinde yatırımcısına yüzde 120,4 oranında kazanç sağladı.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz