TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2151 %0,05
EUR 35,0063 %0,07
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,9242 %0,06
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Bedelsiz Sermaye Artırımı Onaylandı

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Bedelsiz Sermaye Artırımı Onaylandı

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Perşembe günkü bülteninde Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bedelsiz sermaye artırımı başvurusunun onaylandığı açıklandı.

Yayınlanma:
Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Bedelsiz Sermaye Artırımı Onaylandı

Sermaye Piyasası Kurulu’nun Perşembe günkü bülteninde Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın bedelsiz sermaye artırımı başvurusunun onaylandığı duyuruldu. Martı GYO’nun sermayesi, SPK’nın onayıyla 376 milyon 200 bin liraya yükseltilecek.

Şirket, bedelsiz sermaye artışı kararını 14 Şubat’ta Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurmuş ve bu doğrultuda SPK’ya gerekli güncel başvuruyu yapmıştı.

marti-gayrimenkul-yatirim-ortakliginin-bedelsiz-sermaye-artirimi-onaylandi

MRGYO hisseleri haftalık bazda yüzde 3,37 kazanç sağladı

SPK’nın dünkü bülteninde, Martı GYO’nun 330 milyon lira değerindeki sermayesinin bedelsiz olarak 46 milyon 200 bin lira artırılarak 376 milyon 200 bin liraya çıkarılacağı açıklandı.

Borsa İstanbul’da MRGYO koduyla işlem gören şirket hissesi, yıllık bazda yüzde 15,22’lik bir artış gösterdi. Aylık bazda ise yüzde 8,04’lük bir kayıp yaşandı, ancak haftalık bazda yüzde 3,37 oranında bir artış gerçekleşti. Martı GYO’nun hisse senedi, 7 Mart kapanışında yüzde 4,29’luk bir artışla 5,83 liradan işlem gördü.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz