TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2408 %0,03
EUR 34,6798 %0,07
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,2817 %0,01
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri MEKAG Yeni Bir Siparişle Daha Gündeme Geldi

MEKAG Yeni Bir Siparişle Daha Gündeme Geldi

Meka Beton Santralleri İmalat Sanayi ve Ticaret A.Ş. (MEKAG), Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurduğu yeni siparişle dikkat çekiyor.

Yayınlanma:
MEKAG Yeni Bir Siparişle Daha Gündeme Geldi

Bugün Meka Beton Santralleri İmalat Sanayi ve Ticaret A.Ş. (MEKAG), Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yeni bir sipariş aldığını duyurdu. Şirket, yüzde 100 hissesine sahip olduğu bağlı ortaklığı Meka İthalat İhracat Pazarlama ve Ticaret A.Ş. aracılığıyla alınan bu siparişle ilgili detayları paylaştı.

Meka İthalat İhracat Pazarlama ve Ticaret aracılığıyla, yurt içi ve yurt dışından dört şirketten bugün, 3 Nisan 2024’te, beton santralleri ve kırma eleme ekipmanları siparişi alındığı açıklandı. Söz konusu siparişin toplam değeri 810 bin 200 euro olarak belirtildi. Bu sipariş kapsamında yer alan kırma eleme ekipmanları ve beton santrallerinin üretim ve tedarik sürecinin şirket tarafından gerçekleştirileceği ifade edildi.

mekag-yeni-bir-siparisle-daha-gundeme-geldi

MEKAG hisseleri aylık bazda yüzde 23,63 değer kaybetti

Şirket, siparişin dizayn, üretim, sevkiyat ve montaj işlemlerinin Haziran 2024 tarihine kadar tamamlanmasını planladığını bildirdi.

Öte yandan, 12 Ekim 2023’te pay başına 25 liradan Yıldız Pazar’da işlem görmeye başlayan MEKAG hisseleri, aylık bazda yüzde 23,63 oranında değer kaybetti. Haftalık bazda ise yüzde 4,38 düşüş yaşandı. Bugün ise TSİ 11.55 itibarıyla hisse senedi yüzde 1,2 oranında düşüşle 57,4 lira seviyesini test etti.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz