TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2671 %0,08
EUR 34,7245 %0,17
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,3031 %0,03
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri GESAN Dev Siparişleriyle Gündeme Geldi

GESAN Dev Siparişleriyle Gündeme Geldi

Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş. (GESAN), Çin merkezli Ceec Anhui No.1 Electrical Energy Construction Co Ltd. ile Türkiye Rixos Hotel Lisanssız Güneş Enerjisi Santrali Projesi için dev bir sipariş anlaşması imzaladı.

Yayınlanma:
GESAN Dev Siparişleriyle Gündeme Geldi

Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş. (GESAN), Cezayir merkezli bir şirketten aldığı dev bir siparişi Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) duyurarak bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. Şirket, Çin merkezli Ceec Anhui No.1 Electrical Energy Construction Co Ltd. ile “Türkiye Rixos Hotel Lisanssız Güneş Enerjisi Santrali Projesi” için anlaşma sağladı. Bu anlaşmanın toplam sipariş bedeli 4 milyon 917 bin 181 dolar olarak açıklandı.

GESAN, özellikle yenilenebilir enerji sektöründe öncü bir konumda bulunmaktadır ve bu yeni proje ile sektördeki varlığını daha da güçlendirmeyi hedeflemektedir. Şirketin açıklamasında, bu yeni iş ilişkisinin ciro ve karlılık açısından olumlu bir etki yaratacağı belirtilmiştir.

gesan-dev-siparisleriyle-gundeme-geldi

GESAN günlük bazda yüzde 0,7 artış yaşadı

Daha önce Cezayir merkezli bir şirketten alınan yüksek gerilim enerji nakil hatlarında kullanılmak üzere cam izolatör siparişi de GESAN’ın başarıları arasında yer almaktadır. Bu siparişin bedeli ise 1 milyon 360 bin dolar olarak belirtilmiştir.

BIST 100 endeksindeki artışla paralel olarak GESAN hisseleri de yükseliş göstererek günlük olarak yüzde 0,7 oranında artışla 70,7 TL seviyesine yükselmiştir. Şirketin hisseleri haftalık ve yıllık bazda ise yatırımcısına sırasıyla yüzde 4,9 ve yüzde 7,4 oranında getiri sağlamış görünmektedir.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz