TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2579 %0,06
EUR 34,8162 %0,49
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,4035 %0,30
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Türk Telekom Uzun Vadeli Kredi Anlaşması İmzaladı

Türk Telekom Uzun Vadeli Kredi Anlaşması İmzaladı

Türk Telekomünikasyon (TTKOM), Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yaptığı açıklamada, Türk Telekom grubunun stratejik girişimlerini ve büyüme finansmanını desteklemek amacıyla uzun vadeli bir kredi anlaşması imzaladığını duyurdu.

Yayınlanma:
Türk Telekom Uzun Vadeli Kredi Anlaşması İmzaladı

Türk Telekomünikasyon (TTKOM), 29 Mart’ta Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımladığı bir bildiriyle uzun vadeli bir kredi anlaşması imzaladığını duyurdu. Şirket, Türk Telekom grubunun yatırımları, stratejik girişimleri ve büyüme finansmanı için bu kredi anlaşmasını gerçekleştirdi. Sinosure sigortası kapsamında, Bank of China ve The Export-Import Bank China ile yapılan 200 milyon euroluk anlaşmanın detaylarına göre, kredinin nihai vadesi Mart 2029 olarak belirlendi.

Yıllık faiz oranı EURIBOR + yüzde 1,50 olarak belirlenirken, sigorta primi ve diğer maliyetler dahil toplam maliyetin yıllık EURIBOR + yüzde 3,37 olduğu açıklandı.

turk-telekom-uzun-vadeli-kredi-anlasmasi-imzaladi

TTKOM hisseleri yüzde 1,7 düşüş yaşadı

BIST 100 endeksinin haftanın son işlem gününü yüzde 0,7 artışla 9142 puandan tamamladığı süreçte, TTKOM endeksten negatif ayrıştı.

Güne 30,8 TL seviyesinden başlayan TTKOM, günü yüzde 1,7 düşüşle 30,3 TL’den kapatırken, hissenin haftalık hareketi yatay, aylık ise yüzde 2,8 düşüş yaşadı. Ancak yıllık bazda yüzde 76’lık bir artış gözlendi.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz