TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Oyak Yatırım Teknik Analizle Belirlenen Yeni Hisse Önerilerini Açıkladı

Oyak Yatırım Teknik Analizle Belirlenen Yeni Hisse Önerilerini Açıkladı

Oyak Yatırım tarafından paylaşılan rapor yatırımcıların dikkatini çekti. Oyak Yatırım'ın teknik analize dayalı öneri listesinde, TCELL ve ANSGR çıkarılırken ASELS ve TAVHL ekleniyor.

Yayınlanma:
Oyak Yatırım Teknik Analizle Belirlenen Yeni Hisse Önerilerini Açıkladı

Borsa İstanbul’da yaşanan satıcı baskısı ve belirsiz piyasa koşulları, yatırımcıları araştırma ve öneri raporlarına yöneltiyor.

Oyak Yatırım, güncellediği teknik analiz sonuçlarına dayanarak yatırımcılara yeni hisse önerilerini duyurdu. Şirketin son raporuna göre, önceki öneri listesinden TCELL ve ANSGR çıkarılırken, yerlerine ASELS ve TAVHL ekleniyor.

oyak-yatirim-teknik-analizle-belirlenen-yeni-hisse-onerilerini-acikladi

Oyak Yatırım TCELL hissesini portföyünden çıkardı

Oyak Yatırım’ın teknik bazlı hisse öneri listesi şu şekilde sıralanıyor: MGROS, KCHOL, ALBRK, DOHOL, ASELS ve TAVHL oldu.

Bu öneri listesi, yatırımcılara potansiyel ticaret fırsatları sunma amacını taşıyor.

Rapor aynı zamanda geçmiş öneri performansını da paylaşıyor. YKBNK ve GARAN hisseleri, sırasıyla yüzde 13 ve yüzde 11’lik kazançlarla öne çıkarken, TCELL ve ENKAI hisseleri yüzde 9 ve yüzde 8’lik getirilerle dikkat çekiyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz