TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri VBT Yazılım A.Ş. Türkiye’de Bir Özel Bankayla İş birliği Duyurdu

VBT Yazılım A.Ş. Türkiye’de Bir Özel Bankayla İş birliği Duyurdu

Bilgi teknolojileri sektöründe faaliyet gösteren VBT Yazılım A.Ş., Borsa İstanbul'da VBTYZ koduyla işlem gören bir özel banka ile "Ana Sistem Veri Tabanı Performans Ürünü Bir Yıllık Yenileme" konusunda anlaşma sağladığını duyurdu.

Yayınlanma:
VBT Yazılım A.Ş. Türkiye’de Bir Özel Bankayla İş birliği Duyurdu

Bilgi teknolojileri sektöründe faaliyet gösteren VBT Yazılım A.Ş., bugün yaptığı resmi açıklama ile Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yeni bir iş birliği daha ekledi.

Borsa İstanbul’da VBTYZ koduyla işlem gören şirket, Türkiye’de faaliyet gösteren bir özel banka ile “Ana Sistem Veri Tabanı Performans Ürünü Bir Yıllık Yenileme” konusunda anlaşma sağladığını bildirdi.

vbt-yazilim-a-s-turkiyede-bir-ozel-bankayla-is-birligi-duyurdu

VBTYZ 370 bin dolarlık sözleşme imzaladı

Şirketin KAP’a yaptığı açıklamada, söz konusu sözleşmenin toplam bedelinin 370 bin 697 dolar olduğu belirtildi.

VBT Yazılım A.Ş., bu yeni iş birliğinin ortaklık faaliyetlerine olumlu bir etki yapması beklentisi içinde olduğunu vurguladı.

VBT Yazılım A.Ş., özellikle mainframe teknolojisinden uluslararası arenada önemli bir aktöre dönüşerek kendi yazılımlarını geliştirip satan bir konumda bulunmaktadır.

Geçtiğimiz günlerde duyurulan bir özel banka anlaşmasının ardından, şirketin bu alandaki güçlü iş birlikleri ve genişleyen portföyü dikkat çekiyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz