TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,4246 %-0,15
EUR 34,6533 %-0,66
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,3409 %-0,56
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Pasifik Donanım ve Yazılım Halka Arzı Ses Getirdi

Pasifik Donanım ve Yazılım Halka Arzı Ses Getirdi

Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri A.Ş., yeni yılın ilk halka arzı olarak büyük ilgi gördü. Şirketin bağlı ortaklığı Destel Connect Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı bildirimde, yurt içi bir şirketle malzeme satışı sözleşmesi imzaladığını duyurdu.

Yayınlanma:
Pasifik Donanım ve Yazılım Halka Arzı Ses Getirdi

Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri A.Ş., 2024 yılının ilk halka arzı olarak dikkatleri üzerine çekti. Bağlı ortaklığı Destel Connect Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı bildirimde, yurt içinde faaliyet gösteren bir şirketle malzeme satışı sözleşmesi imzaladığını duyurdu. Sözleşme detaylarına göre, toplam tutar 2 milyon 527 bin 761 dolar olarak belirtildi ve 2024 yılı içinde tamamlanması planlanıyor.

Pasifik Donanım’ın halka arzında büyük ilgi görmesi, şirketin hisselerinin başarılı bir performans sergilemesine yol açtı. Ak Yatırım müşterileri, halka arzın ilk günlerinde Pasifik Donanım hisselerine yoğun ilgi gösterdi. Borsa İstanbul’da PATEK koduyla işlem gören şirketin hisseleri, 4-8 Mart haftasında en çok alınan hisseler arasında yer aldı.

pasifik-donanim-ve-yazilim-halka-arzi-ses-getirdi

PATEK hisseleri günlük yüzde 9,5 oranında arttı

Şirketin halka arzına olan talebin artmasında, dijital dönüşüm süreçlerine odaklanan bir teknoloji ve Ar-Ge şirketi olması etkili oldu. Geleceğin teknolojilerine yatırım yapmayı amaçlayan yatırımcılar, Pasifik Donanım’ın potansiyelini değerlendirerek hisse alımlarını artırdılar.

Bununla birlikte, BIST 100 endeksinin değer kaybına rağmen PATEK hisseleri güçlü bir yükseliş gösterdi. Hisselerin günlük bazda yüzde 9,5 oranında artarak 161 TL seviyesine çıkması, yatırımcıların şirkete olan güvenini yansıttı.

Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri A.Ş., gelecekte dijitalleşmenin öncü isimlerinden biri olma hedefiyle yola çıkıyor. Bağlı ortaklığının gerçekleştirdiği malzeme satışı sözleşmesi de şirketin büyüme stratejisinin bir parçası olarak değerlendiriliyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz