TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri PhilipCapital Üç Hisse Senedinde Yükseliş Bekliyor

PhilipCapital Üç Hisse Senedinde Yükseliş Bekliyor

Borsadaki toparlanma sürecinde Singapur merkezli yatırım firması PhilipCapital, günlük bülteninde ENKAI, ULKER ve YATAS hisse senetleri için kısa vadeli yükseliş potansiyeli gördüğünü açıkladı.

Yayınlanma:
PhilipCapital Üç Hisse Senedinde Yükseliş Bekliyor

Borsa İstanbul’da geçen gün yüzde 1,7 civarında bir artışla 8090 puan seviyesinde kapanmıştı. Yeni günle birlikte BIST 100 endeksi yüzde 0,6’lık bir artışla güne başlayarak 8142 puana ulaştı. Bu toparlanma sürecinde Singapur merkezli yatırım firması PhilipCapital, günlük bülteninde bugün için beklediği yükseliş potansiyeline sahip hisse senetlerini paylaştı.

PhilipCapital, teknik verilere dayanarak yaptığı analizde, ENKAI, ULKER ve YATAS hisse senetleri için kısa vadeli yükseliş öngördü.

ENKAI için, dünkü işlem gününde kısa vadeli azalan trend kırılımının yaşandığını belirten firma, fiyatın 50 günlük ortalamadan destek alarak günü 35,14 TL’den tamamladığını kaydetti.

philipcapital-uc-hisse-senedinde-yukselis-bekliyor

PhilipCapital ENKAI hisse hedef fiyatını 36,40 TL olarak belirledi

ENKAI’nin bugün 35 TL’nin üzerinde kalıcılık sağlaması durumunda alımların devam edebileceğini ifade eden PhilipCapital, ENKAI için hedef fiyatı 36,40 TL olarak belirledi.

Günlük bültenin önerdiği bir diğer hisse senedi ULKER oldu. ULKER için kısa vadede konsolide bir görüntü oluştuğunu belirten firma, coşkulu alımların etkisiyle 84,00 TL’deki yatay direncin ve 89,00 TL’deki düşen trend kırılımının gerçekleştiğine dikkat çekti. ULKER için öngörülen hedef fiyat 93,20 TL oldu.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz