TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri SNICA Yeni Siparişler ve Hisse Geri Alımı İle 2023 Yılını Tamamladı

SNICA Yeni Siparişler ve Hisse Geri Alımı İle 2023 Yılını Tamamladı

Halka arzı 2022 yılının Kasım ayında gerçekleştirilen Sanica Isı Sanayi 2023’ün son işlem gününü hareketli geçirdi. SNICA yeni siparişler ve hisse geri alımı ile 2023 yılını tamamladı.

Yayınlanma:
SNICA Yeni Siparişler ve Hisse Geri Alımı İle 2023 Yılını Tamamladı

Borsa İstanbul’un pek çok hisseye göre yeni aktörlerinden biri olarak sayılabilecek SNICA, 2023’ün son seansında yatırımcısının yüzünü güldürdü. Şirketten geçilen birbirinden önemli KAP Bildirimleri sonrasında hareketlenen SNICA payları, dünü (29 Aralık Cuma) yüzde 8’den fazla primlenerek 32,88 TL’den tamamladı. SNICA yeni siparişler ve hisse geri alımı KAP’larının detaylarına birlikte göz atalım.

SNICA Yeni Siparişler ve Hisse Geri Alımı İle 2023 Yılını Tamamladı

Sanica Isı Sanayi A.Ş 2024 yılına girmeden yatırımcısına 3 önemli haberi birden verdi. 29 Aralık Cuma günü seans içerisinde şirketten KAP’a geçilen bildirimlere sırasıyla değinmek gerekirse…

Türkiye’nin farklı illerinde bulunan Sanica Isı Sanayi bayilerinden siparişler aldığını açıklayan firma; “alt yapı ve üst yapı boru, radyatör ve kombi ürünleri satış sözleşmeleri imzalanması” hakkında detayları kamuoyu ile paylaştı. İstanbul, Konya, Tekirdağ, Diyarbakır, Samsun, Mardin ve Elazığ bayilerinden toplamda 31 milyon TL’lik sipariş aldığını duyuran şirket; bahse konu sözleşmeler kapsamında teslimatların ne zaman yapılacağını ve ödeme vadesinin detaylarını ise belirtmedi.

En güncel borsa, hisse ve halka arz haberleri için buraya göz atabilirsiniz.

SNICA Hissede Patron Hüseyin Nesimi Fatinoğlu Geri Alım Yaptı

Şirketten yapılan KAP Bildirimi yalnızca yeni siparişler ile ilgili olmadı. SNICA hisseden 10 bin lot alım yaptığı belirtilen Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Nesimi Fatinoğlu; 32,04-32,26 TL fiyat aralığından yaptığı alımla şirketine olan güvenini göstermiş oldu. Uzun süre 30 TL altında seyreden payların 30 lira üzerinde patron tarafından da alınması, yatırımcıyı mutlu eden bir diğer gelişme olarak dikkat çekti.

Tarımsal Sulama Tesisi Yatırımı Tamamlandı!

Firmadan dün yapılan bir diğer açıklama da, 2022 yılı Aralık ayının 14’ünde kamuya açıklanan tarımsal sulama tesisi yatırımının 2. etabı olarak çalışmaları devam eden; teknolojik damlama sulama hatlarının montaj ve kurulumunun tamamlanması oldu.

Olumlu Haberler SNICA Hisseyi Hareketlendirdi!

Olumlu Haberler SNICA Hisseyi Hareketlendirdi!

Olumlu Haberler SNICA Hisseyi Hareketlendirdi!

Aynı gün atılan 3 olumlu KAP Bildirimi sonrasında hareketlenen SNICA payları kısa sürede yüzde 8’den fazla prim yaptı ve 32,88 TL’den seansı tamamladı. Böylece 2023 yılının kapanışını da bu fiyattan yapan hisse, 2024 yılında yeni hedeflere yürüyebilme potansiyelini de ortaya koymuş oldu.

Son 5 günde yüzde 6’dan fazla prim yapan SNICA, son 1 ayda ise yüzde 3’ü aşkın artış gösterdi. 6 aylık zaman diliminde yüzde 27 ve 1 yıllık süreçte de yüzde 7 yükselen hissenin yatırımcısı, enflasyona karşı reel getiri elde edebileceği dönemleri de iple çekiyor.

SNICA KAP

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz