TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,1955 %-0,01
EUR 35,0057 %0,02
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,9302 %0,09
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Sur Tatil Evleri (SURGY) Hisse Değerinde İlk Artışı Gördü

Sur Tatil Evleri (SURGY) Hisse Değerinde İlk Artışı Gördü

Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., halka arz sürecinin ardından Hisse Değerinde İlk Artışı Gördü. Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) tarafından paylaşılan sene sonu değerleme raporunda, Antalya Kepez'deki Sur Tatil Evleri projesinin detayları yer alıyor.

Yayınlanma:
Sur Tatil Evleri (SURGY) Hisse Değerinde İlk Artışı Gördü

Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin sene sonu değerleme raporu, şirketin turizm sektöründeki öne çıkan projelerinden Sur Tatil Evleri Antalya’nın detaylarını içeriyor.

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden paylaşılan rapora göre, Antalya Kepez’de yer alan arsa üzerinde inşa edilen Sur Tatil Evleri projesi, toplamda 1.408 bağımsız bölümden oluşuyor.

Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 7-8 Aralık tarihlerinde gerçekleşen talep toplama işlemleri kapsamında halka arz sürecini başlatmış ve 45 milyon adet hisse satışı gerçekleştirmişti.

sur-tatil-evleri-surgy-hisse-degerinde-ilk-artisi-gordu

Sur Tatil Evleri yüzde 2 artış yaşadı

Bu süreçte 3.7 milyondan fazla talep alarak dikkat çeken şirket, SURGY koduyla Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlamıştı.

Hisseler, başlangıçta 14 Aralık gününde 49,18 TL’den işlem görmüş ve ikinci gününde tavan bozmuştu. Ancak daha sonra yaşanan düşüşle birlikte arz fiyatının altına inerek 29,8 TL’yi görmüştü.

Son günlerde ise hisselerde bir toparlanma eğilimi görülmüş ve yılın son işlem gününü 29,92 TL ile pozitif bölgede tamamlamıştı. Yeni yılın ilk işlem gününde de artılarını koruyarak TSİ 11.44 itibarıyla yüzde 2’ye yakın bir artışla 30,36 TL’den işlem gördü.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz