TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2253 %-0,03
EUR 34,7359 %-0,02
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,3528 %0,08
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Ard Grup Bilişim TÜRKSAT İhalesinde Başarılı Oldu

Ard Grup Bilişim TÜRKSAT İhalesinde Başarılı Oldu

Ard Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yaptığı açıklamada, TÜRKSAT Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. ile 26 milyon 823 bin 129 liralık (KDV Hariç) bedelle bir ihale sözleşmesi imzaladığını duyurdu.

Yayınlanma:
Ard Grup Bilişim TÜRKSAT İhalesinde Başarılı Oldu

Ard Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yaptığı resmi açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Danışmanlık ve Destek Hizmet Alımı işi kapsamında gerçekleştirilen ihalede TÜRKSAT Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. ile 26 milyon 823 bin 129 liralık (KDV Hariç) bedelle bir ihale sözleşmesi imzaladığını duyurdu.

ard-grup-bilisim-turksat-ihalesinde-basarili-oldu

ARDYZ hisseleri bugün yüzde 5,67 değer kazandı

Ard Grup Bilişim Teknolojileri’nin başarılı bir teklif sunarak kazandığı ihale, kurum bünyesinde devam eden e-Devlet hizmetleri kapsamında önemli bir projeyi içermektedir.

Şirket, ihale kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’nın ihtiyaç duyduğu yazılım projelerinin hayata geçirilmesi, mevcut yazılımların güncel teknolojilerle yeniden geliştirilmesi, ilgili yazılımların donanım, network, yardım masası, iletişim merkezi ve siber güvenlik altyapısının kurulması ve işletilmesi gibi kapsamlı bir hizmeti üstlenecektir.

Bu başarılı sözleşme imza süreci, Ard Grup Bilişim Teknolojileri’nin sektördeki güçlü konumunu ve uzmanlığını bir kez daha ortaya koymaktadır.

Şirketin hisseleri, bu olumlu gelişme sonrasında Borsa İstanbul’da ARDYZ koduyla işlem görmekte olup, bugün itibarıyla yatırımcısına yüzde 5,67 oranında bir değer artışı sağlamıştır.

Ard Grup Bilişim Teknolojileri’nin hisseleri, aylık bazda yüzde 8,62 ve haftalık bazda yüzde 16,57 oranında değer kazanmıştır.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz