TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Yabancı Yatırımcıların Odak Noktası BINHO, DOFER ve SKYMD’ye Çevrildi

Yabancı Yatırımcıların Odak Noktası BINHO, DOFER ve SKYMD’ye Çevrildi

Borsa İstanbul'da son günlerde yaşanan hareketlilikte, yabancı yatırımcıların ilgi gösterdiği hisseler öne çıkıyor. BINHO, DOFER ve SKYMD gibi hisselerdeki değişimler yakından inceleniyor.

Yayınlanma:
Yabancı Yatırımcıların Odak Noktası BINHO, DOFER ve SKYMD’ye Çevrildi

Borsa İstanbul’da son dönemde yaşanan ani yükselişler, bazı hisselerde kâr satışlarını tetiklerken, yabancı yatırımcıların ilgi gösterdiği ve bazılarında ise vazgeçtiği hisselerde dikkat çeken hareketlilikler yaşanıyor.

İş Yatırım’ın raporuna göre, günlük bazda yabancı oranı en çok artan hisseler arasında 1000 Yatırımlar Holding A.Ş. (BINHO), Dofer Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (DOFER) ve Şeker Yatırım Menkul Değerler A.Ş. (SKYMD) bulunuyor.

yabanci-yatirimcilarin-odak-noktasi-binho-dofer-ve-skymdye-cevrildi

BINHO, DOFER ve SKYMD yabancı yatırımcıların ilgi odağı!

BINHO payları, dünkü raporda günlük bazda yabancı oranı en çok azalan hisseler arasında yer almasına rağmen, bugünkü raporda yabancı yatırımcıların en çok ilgisini çekenlerden biri oldu.

BINHO’daki günlük yabancı oranı, önceki gün yaşanan 5.55 baz puanlık çekilmeden sonra 6.6 baz puanlık bir artış gösterdi.

BINHO, geçen yılın sonunda halka arz edilmiş ve ardından nadir hisselerden biri olarak tavan yapmıştı. Şirketin hisseleri, son günlerde yabancı yatırımcıların dikkatini çekiyor ve büyük artışlar yaşanıyor.

yabanci-yatirimcilarin-odak-noktasi-binho-dofer-ve-skymdye-cevrildi

Geçen yıl Ekim ayında halka arz olan ve uzun bir süre tavan yaparak dikkat çeken DOFER’in günlük yabancı oranı da artış gösterdi.

Son bir ayda yüzde 78 oranında yükselen DOFER hisseleri, dünkü kapanışı negatif bölgede yapmış olsa da, yabancı yatırımcılar için hala önemli bir tercih olarak görünüyor.

Borsaya yeni giriş yapmış olan ve yaşadığı düşüşlerle dikkat çeken SKYMD hisseleri, yabancı yatırımcılar için alım fırsatı oluşturdu.

Hisselerdeki günlük yabancı oranı artış gösterirken, şirketin aylık performansı da dikkat çekici. Yüzde 60’a yakın bir artış gösteren SKYMD hisseleri, fiyatını son iki ay içinde önemli ölçüde artırmıştı.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz