TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,1861 %0,00
EUR 34,7341 %0,16
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,5915 %0,21
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Artemis Halı Borsada Yüzde 10 Artışla İşlem Görüyor

Artemis Halı Borsada Yüzde 10 Artışla İşlem Görüyor

Son haftalarda borsadaki ralliyle birlikte halka arzlarda da artış gözleniyor. Artemis Halı, geçen hafta halka arz edilmiş ve bugün ARTMS koduyla borsada işlem görmeye başladı.

Yayınlanma:
Artemis Halı Borsada Yüzde 10 Artışla İşlem Görüyor

Borsa son haftalarda oldukça hareketli bir dönem geçiriyor ve halka arzlar da bu hareketliliği takip ediyor. Geçen hafta SPK tarafından onaylanan Artemis Halı’nın halka arzı gerçekleşti ve bu haftanın ilk işlem gününde Borsa İstanbul’da ARTMS koduyla işlem görmeye başladı. Hisselerin halka arz fiyatı 25,35 TL olarak belirlenmişti ve talep beklentilerin üzerinde gerçekleşmişti. İlk işlem gününde ise hisse senedi yüzde 10’luk bir artışla 27,88 TL’ye yükseldi ve tavan fiyattan işlem görmeye başladı.

artemis-hali-borsada-yuzde-10-artisla-islem-goruyor

ARTMS hisseleri bugün borsada işlem görmeye başladı

Borsa genelinde ise Mart ayının ilk haftasında BIST 100 endeksi 9105 puan seviyesinde işlem görüyor. Endeksin yatay seyrettiği bir dönemde, gıda, mineral ve tekstil sektörleri yaklaşık yüzde 1’lik bir yükselişle dikkat çekiyor. Ancak spor endeksi ekside başladı ve bazı sektörlerde eksiye geçiş gözlemlendi.

Bugün borsada en çok takip edilen veriler arasında TÜİK tarafından açıklanan Şubat ayı enflasyon rakamları bulunuyor. Geçen ay enflasyon yıllık bazda yüzde 67,07’ye ulaşırken, aylık bazdaki artış yüzde 4,53 oldu ve analist beklentilerini aştı.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz